Cüneyt Çakır patlaması: Hakemliği bitmiştir

Galatasaray yöneticisi Levent Nazifoğlu, Karabük'te tartışmalı penaltı kararı veren Cüneyt Çakır'a sert tepki gösterdi.

GİRİŞ 21.01.2017 21:31 GÜNCELLEME 21.01.2017 22:17
Bu Habere 85 Yorum Yapılmış

Galatasaray Sportif AŞ yöneticisi Levent Nazifoğlu, 2-1'lik Karabükspor yenilgisi sonrası maçın hakime Cüneyt Çakır'ı sert sözlerle eleştirdi.

Nazifoğlu, Cüneyt Çakır'a Türkiye'de hiçbir oyuncu ve yöneticinin güvenmediğini söylerken, "Bir devin çöküşü. Amip gibi kendi kendini yiyip bitiriyor. Türkiye'de hakemlik şansı kalmamıştır" dedi.

Nazifoğlu, ''Cüneyt Hoca'ya artık Türkiye'de hiçbir takımın oyuncu ve yöneticisi güvenmiyor. Türkiye'de hakemlik yapma şansı kalmamıştır. İşin çok garibi, tribündekiler böyle bir hata yapmasını bekliyordu. Bir devin çöküşü. Kendi kendini amip gibi yiyip bitiriyor. 5 bin kişilik Karabük taraftarının baskısını kaldıramadı." dedi. ifadelerini kullandı.

Haber7

YORUMLAR 85
  • YasinBaba 7 yıl önce Şikayet Et
    ne var collina da bazen hatalı kararlar veriyordu. biten bişey varsa mevcut gsli yöneticilerin yöneticiliği olmalı. adam dünyanın sayılı hakemlerinden biri türk olduğu için karalanıyor. başarılı bir türk hemen kötülenmeye başlanıyor birileri tarafından.
    Cevapla
  • ismsiz 7 yıl önce Şikayet Et
    bu adam dünyanın sayılı hakemlerinden biri. mağlubiyete bir şey demiyorum. tarafsız olarak bakınca verdiği karar burnunun dibinde ve çok saçma. Böyle yaparsa ancak 3.liğ hakemliği yapar.
    Cevapla
  • gökhan 7 yıl önce Şikayet Et
    amma uzattınız sanki memlekette haksız penaltı atan tek takım Karabükspor attığınız haksız penaltı lara sayın
    Cevapla
  • İsimsiz 7 yıl önce Şikayet Et
    Yasinin elle alıp attığı gole bisey demiyorsunuz
    Cevapla
  • Cengiz Y 7 yıl önce Şikayet Et
    Hakemlere çeki düzen verilmeli.Fakat GS gibi takımlar da yenilgiyi hakeme bağlamasınlar.Karabüksporu tebrik etmek gerekir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle