'Beşiktaş beni istedi! Cevabım...'

Galatasaray'ın Gençlerbirliği'nden kadrosuna kattığı Ahmet Çalık, basın mensuplarının karşısına geçti

'Beşiktaş beni istedi! Cevabım...'
'Beşiktaş beni istedi! Cevabım...'
GİRİŞ 19.01.2017 14:44 GÜNCELLEME 19.01.2017 14:53
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Sarı-kırmızılıların yeni transferi, Beşiktaş'ın da kendisine teklif yaptığını ancak Galatasaray'ı tercih ettiğini açıkladı. Ahmet Çalık ayrıca şampiyonlukta favorinin Galatasaray olduğunu söyledi.

İşte Ahmet Çalık'ın açıklamaları...

"GALATASARAY'I DUYUNCA İÇİM KIPIR KIPIR OLDU"

İlk önce yaşadığım bu mutlu süreci anlatmak istiyorum. İlk önce sosyal medyada gördüm, aslı olup olmadığını bilmiyordum. Daha sonra menajerim aradı ve bana söyledi. Bende arayıp babama söyledim, içim kıpır kıpır oldu. Uzun bir süreçti. Görüşmeler oldu ve orta yol bulundu. Bu formaya uzun süre hizmet vermek, burada şampiyonluklar yaşamak istiyorum.

"RIEKERINK'İN BANA GÜVENDİĞİNİ HİSSETTİM"

Kulübe geldiğimde ilk hocayla görüştüm. Bana güvendiğini hissettim. Daha sonra antrenmana çıktım. Takımda Milli Takım'dan çok ağabeyim var. O yüzden hiç sıkıntı yaşamadım. Galatasaray'daki kısa vadede hedefim tabii ki şampiyonluk. Uzun vadede bu takımın kaptanı olup şampiyonluklar yaşamak istiyorum.

"BÜLENT KORKMAZ'IN NUMARASINI ALDIM"

Burası Galatasaray baskı elbette olacaktır. Burası büyük kulüp. 3 numara kaptan Bülent Korkmaz'ın numarası. Sadece Galatasaray'ın değil tüm Türkiye'nin beğendiği bir kaptan. O formayı sırtıma geçirdim. Sahada ne yapmam gerektiğini biliyorum. İnşallah beklentileri boşa çıkarmam.

"BEŞİKTAŞ'I DEĞİL GALATASARAY'I İSTEDİM"

Menajerim ilk aradığında Galatasaray'ın teklifi olduğunu söyledi. Daha sonra aradığında ise Beşiktaş'ın teklifini söyledi ve benim fikrimi sordu. Ben de ona 'Ne istediğimi biliyorsun dedim. Daha sonra Galatasaray'a geldim ve istediğim oldu. İlhan Cavcav ile yüz yüze görüşmek istedim ama aradığımda hastanedeydi. Sonra yanına gittim. İlk önce bana transferin %99 bittiğini söyledi. Daha sonra haberler çıktı başkanın beni 4 milyon €'dan az paraya vermeyeceği ile alakalı. Transfer sürecindeki maddi fedakarlıklardan bahsetmek istemiyorum. Hocamıza ve başkanımıza buraya çok gelmek istediğimi söyledim ve sonunda mutlu sona ulaştım.

"EĞER FORMA VERİLİRSE ELİMDEN GELENİ YAPARIM"

"Elazığspor maçında elimden geleni yaptığımı düşünüyorum. Özeleştiri yaparsam topu oyuna sokma konusunda biraz daha özgüvenli olabilirim. Oynadıkça geliştireceğim" diyen Ahmet Çalık, "Forma giymeye hazır mısın?" sorusu üzerine "Serdar Aziz'in sakatlığı var umarım kısa sürede iyileşir. Koray iyileşmek üzere. Semih'in durumu belli değil. Eğer forma verilirse elimden geleni yapacağım" cevabını verdi.

"ÜMİT HOCAM, BANA ÇOK DESTEK VERDİ"

Benim gibi oyuncuların çok çalışması lazım. Sahada yüzde yüzünü vermesi lazım. Ümit Özat hocam bana hep destek oldu. Beni hep övdü. Milli Takım'da kaptanlığa yükseleceğimi söylüyordu. Elimden geleni yapacağım.

"ŞAMPİYONLUKTA FAVORİ BİZİZ"

Lig gerçekten zor. Ligde her takım çok kaliteli. Maç maç bakıp her rakibe saygı duyuyoruz. Şampiyonlukta favori tabii ki biziz.

YORUMLAR 5
  • nig 7 yıl önce Şikayet Et
    buda serdar aziz gibi olur
    Cevapla
  • fer 7 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar gelmeden şampiyon diyorlar. Dün akşam rüyamı gördün çalık.
    Cevapla
  • devlet 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu kim la bjk reddetmiş:)
    Cevapla
  • hasan 7 yıl önce Şikayet Et
    bayiliyom bu gs lilere beni hep gulduruyorlar hep hayel hep hayel
    Cevapla
  • huseyyn 7 yıl önce Şikayet Et
    Bence çok konuşma ,yarın bjk gs maçında seyircinin oyuncağı olursun
    Cevapla