Galatasaray'ın Podolski kararı değişti!

Galatasaray Yönetimi, Atiker Konyaspor karşısındaki Lukas Podolski'yi izledikten sonra kararını yeniledi.

Galatasaray'ın Podolski kararı değişti!
Galatasaray'ın Podolski kararı değişti!
GİRİŞ 17.01.2017 08:43 GÜNCELLEME 17.01.2017 08:43

Galatasaray'da Lukas Podolski için plan yeniden değişti. Yönetimin yüksek maliyeti ve 7.5 milyon euroluk bonservis geliriyle gitmesine sıcak baktığı Alman futbolcu için strateji güncellendi.

Çin kulübü Beijing Guoan'a 20 Ocak'a kadar süre veren sarı-kırmızılılar, Konyaspor maçında Eren Derdiyok'un ilerde etkisiz kalması nedeniyle düşüncelerini sorgulamaya başladı.

Galatasaray'da idareciler, "Konya'da Eren 83. dakika sahada kalıp etkisiz göründü. Doğru dürüst pozisyona dahi giremedi. Buna karşın Podolski, 10 dakikada net pozisyon buldu.

Podolski'yi illa ki satalım diye bir düşüncemiz yok. Kalmasından mutlu oluruz. Forvet transferi yapsak dahi üst düzey bir isim devre arasında almamız zor. Bu yüzden Podolski'nin kalması en hayırlısı gibi görünüyor" değerlendirmesini yaptı.

Herkes kazanmalı

Podolski'nin de yöneticilere, "Türkiye'de bulunmaktan ve Galatasaray'da oynamaktan çok mutluyum. Gitmem için çok ekstra şartlar olmalı. Ancak kalırsam da burada elimden geleni yapacağım. Zaten bu transfer ancak herkesin kazanması durumunda mümkün olabilir" dediği öğrenildi. 

Üstelik Çin kulübü Beijing Guoan'dan bugüne kadar geri dönüş de olmadı. Galatasaray'da yönetim ve teknik kadronun transfer için yeni bir değerlendirmede daha bulunacağı ve buna göre forvet veya stoper konusunda son kararın verileceği bildirildi.