Konya maçının yıldızı Sabri Fransız basınında!

Sabri Sarıoğlu, Atiker Konyaspor maçında attığı gol ve sergilediği performansla büyük beğeni kazanırken Avrupa basınında da haber oldu.

Konya maçının yıldızı Sabri Fransız basınında!
Konya maçının yıldızı Sabri Fransız basınında!
GİRİŞ 15.01.2017 12:04 GÜNCELLEME 15.01.2017 12:04
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig 17. haftasında deplasmanda Atiker Konyaspor'u 1-0 mağlup eden Galatasaray'da, 51. dakikada takımına 3 puanı getiren golü kaydeden Sabri Sarıoğlu performansıyla günün adamı olurken, Avrupa basınında da manşetlere taşındı.

Sabri Sarıoğlu'nun Atiker Konyaspor deplasmanında özellikle ikinci yarıda ortaya koyduğu performans büyük beğeni kazanıken, tecrübeli futbolcu 52. dakikada takımına 3 puanı getiren golü kaydetti.

Öte yandan Galatasaray'ın, Atiker Konyaspor galibiyeti ve Sabri'nin golü Fransa'nın ünlü gazetesi L'Equipe'te de yer aldı. Söz konusu haberde Galatasaray'ın tek golle kazandığı yazılırken, Sabri'nin attığı golün Galatasaray'a şampiyonluk yolunda ilaç olduğu ifadelerine yer verildi.

SABRİ'NİN KONYASPOR MAÇI PERFORMANSI

Atiker Konyaspor - Galatasaray maçında sergilediği performansla yıldızlaşan Sabri Sarıoğlu gecenin adamı oldu. 49 kez topla buluşan Sabri, bu maçta kanatta oynarken biri isbaetli 5 orta kesti. Rakip kaleye 5 de şut çeken Sabri bunların 4'ünde isabet sağlarken birinde de golü buldu.

Galatasaray'da rakip kaleyi en çok zorlayan isim olan Sabri 2 de kilit pas attı. Bir kez adam geçen Sabri, bir kez de top kesti. Sabri hücumda etkili bir performans ortaya koyarken savunmada ise fazla sorumluluk almadı.

KAYNAK: FUTBOLARENA
YORUMLAR 1
  • aber32 7 yıl önce Şikayet Et
    Agziyla kus tutsa yalan yetersiz bi adamin hangi mevkide ve ne oynadigini cozemedim uyi bir gs liyim
    Cevapla