Galatasaray'dan Pato ve Drogba açıklaması!

Galatasaray Sportif AŞ yöneticisi Levent Nazifoğlu, Konyaspor'u 1-0 mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'dan Pato ve Drogba açıklaması!
Galatasaray'dan Pato ve Drogba açıklaması!
GİRİŞ 15.01.2017 09:37 GÜNCELLEME 15.01.2017 09:40

Nazifoğlu, Beyaz TV'ye bağlanarak transfer çalışmaları hakkında detaylı bilgi verdi.

ALEXANDRE PATO İÇİN TRANSFER YANITI

Levent Nazifoğlu, Beyaz Futbol'a Alexandre Pato iddialarıyla ilgili açıklama yaptı. Nazifoğlu, Brezilyalı golcü için "Alexandre Pato ismi doğru değil. Kendisini arzu ediyorum ama şu an çok formda ve kulübü vermiyor. Pato defterini kapattık" dedi. 

"ADEBAYOR İLE İLGİLENMİYORUZ"

Forvet transferi hakkında konuşan Nazifoğlu, "Santrfor konusunda düşüncemiz var. Adebayor ile ilgilenmiyoruz. Podolski'nin gitmesini istemiyoruz."

"DROGBA İLERİDE İDARİ KADRODA OLUR"

Galatasaray taraftarının heyecanla beklediği Drgoba hakkında da önemli açıklamalarda bulunan Nazifoğlu, ""Drogba çok yaşlı. Transfer etsek ve yedek bıraksak sorun çıkaracak. Bize çok faydası olmuş. Umarım ileride idari kadroda olur" 

"EKİCİ BİZE TEKLİF EDİLDİ"

Transfer döneminin en çok konuşulan isimlerden biri olan Mehmet Ekici hakkında itiraflarda bulunan Nazifoğlu, "Mehmet Ekici birileri tarafından bize teklif edildi. Trabzonspor'un yöneticileri devreye girdi. Bizim Trabzonspor ile iyi bir dostluğumuz var. Mehmet Ekici ile görüşmedik"

KAYNAK: SPORX