G.Saray'da Podolski için son karar!

Galatasaray Sportif AŞ yöneticisi Levent Nazifoğlu, Konyaspor'u 1-0 mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

G.Saray'da Podolski için son karar!
G.Saray'da Podolski için son karar!
GİRİŞ 14.01.2017 22:00 GÜNCELLEME 14.01.2017 22:00

Sabri için çok mutlu olduğunu belirten Nazifoğlu, "Buraya dezavantajlı gelmiştik, mutluyuz. Rodrigues'in ilk maçında takıma uyum sağlaması mutluluk verici oldu. Sabri'den çok memnunum demiştim ve taraftarlardan büyük tepkiler almıştım. Biz kazanamasaydık, hocaya tepki gelirdi" dedi.

PODOLSKI İÇİN NOKTA: "ARTIK BİZİ İLGİLENDİRMİYOR"

Podolski'nin takımda kaldığını kaydeden yönetici, "Podolski karakterli bir oyuncu. Çin'in teklifi artık bizi ilgilendirmiyor. Bizim oyuncumuz, yolumuza devam ediyoruz. Podolski'nin ailesi Almanya'ya döndü, ondan dolayı bir problem vardı. Bizim Podolski ile hiçbir zaman problemimiz olmadı" ifadelerini kullandı.

"EN AZ 1 TRANSFER DAHA OLACAK, MEVKİ SÖYLEYEMEM"

Maçın hakemi ile ilgili konuşan idareci, "Hakemin çok şeyi olmadı. Oyuncu itiraz etmeyecek. Sneijder de itiraz etti, kart gördü. Hakemlerin cezalandırması lazım" diye konuştu.

En az 1 transfer daha yapacaklarını kaydeden Levent Nazifoğlu, "Transferimiz devam edecek. Mevki ile ilgili konuşmak istemiyorum, en az 1 tane daha transferimiz olacak" derken; "Bütün futbolculara teşekkür ediyorum ama, Muslera gerçekten aslan. Kırık parmakla oynadı. İğnelerle sahaya çıktı" sözleri ile Muslera'ya da teşekkür etti.

KAYNAK: SPORX