Milli futbolcu Galatasaray'da! Resmen açıklandı

Galatasaray, Gençlerbirliği ile Ahmet Çalık transferinde anlaşmaya vardı.

Milli futbolcu Galatasaray'da! Resmen açıklandı
Milli futbolcu Galatasaray'da! Resmen açıklandı
GİRİŞ 12.01.2017 12:34 GÜNCELLEME 12.01.2017 17:47
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Gençlerbirliği Basın sözcüsü ve Yönetim Kurulu üyesi Ali Rıza Koç Ahmet Çalık transferi konusunda Galatasaray ile resmen anlaştıklarını açıkladı.

Transferle ilgili açıklama yapan Gençlerbirliği başkanı İlhan Cavcav, 22 yaşındaki stoperin transferi için görüşmelerin uzun zamandır sürdüğünü hatırlatarak, "Milli futbolcumuz Ahmet Çalık'ın transferi konusunda Galatasaray ile el sıkıştık. Galatasaray, altyapımızdan yetişen Ahmet Çalık'ın bonservisi için 2,5 milyon euro ödeyecek. Gençlerbirliği, sadece altyapısından yetiştirdiği futbolcularla ayakta kalmıyor, aynı zamanda Türk futboluna da hizmet etmeye devam ediyor." ifadelerini kullandı.

Bir süredir Ankara ekibiyle görüşme halinde olan Galatasaray'ın Ahmet Çalık için 2.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği öğrenildi. Sarı-kırmızılı kulüp, 4,5 yıllık anlaşmaya vardığı 22 yaşındaki Ahmet Çalık'a yıllık 900 bin euro ödeyecek.

YORUMLAR 7
  • Erzurumlu 7 yıl önce Şikayet Et
    Sonuçta el sıkıştık kulüple de, futbolcuyla da. Hayırlı ve başarılı olmasını dilerim GALATASARAYIMIZA...
    Cevapla
  • Erdinç GS 7 yıl önce Şikayet Et
    Yuh! 2.Tarık Çamdal vakası olur. Sonra kulüpler borç batağında...
    Cevapla
  • Tarkan Bey 7 yıl önce Şikayet Et
    Futbol takımlarının değerli yöneticilerine, Birbirinizden oyuncu transfer ederken Türk lirası kullanmanızı öneriyorum. Türk futbolunun öncüsü olacak bu kişiyi haberlerde duymayı diliyorum
    Cevapla
  • Ali 7 yıl önce Şikayet Et
    yabancı serbestliği varken bu kadar bonservis ücreti vermek çok mantıklı değil. rodrigesin bonservisi de çok uçuk. dolar euro kuru bu kadar yükselmişken yazık o paralara.
    Cevapla
  • AF-YOK 7 yıl önce Şikayet Et
    Hani euro dolar yoktu artık.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle