Galatasaray'dan Sigthorsson kararı!

Galatasaray yönetimi, sakatlığı sebebiyle henüz maça çıkamayan Sigthorsson'a bir hafta süre verdi.

Galatasaray'dan Sigthorsson kararı!
Galatasaray'dan Sigthorsson kararı!
GİRİŞ 11.12.2016 10:14 GÜNCELLEME 11.12.2016 10:14

Bu sezon sarı-kırmızılıların tüm planlarını Kolbeinn Sigthorsson alt üst etti. Geçen sezon Hamza Hamzaoğlu döneminde elden kaçan İzlandalı golcü bu sezonun başında bu kez 1 yıllığına kiralanırken sakatlığı her şeyi allak bullak etti. Daha G.Saray forması ile sahaya bile çıkmadan İzlanda Milli Takımı’nda sakalık yaşayan 26 yaşındaki golcü bir daha forma yüzü göremedi.

Tedavi sürecinde de G.Saray Sağlık Heyeti’nin başını bir hayli ağrıtan ve kendi özel doktoru ile şehir şehir gezen Kolbeinn Sigthorsson artık yolun sonuna geldi. Sezonun ilk yarısında forvet hattında büyük sıkıntı yaşayan sarı-kırmızılılar devre arasında bu soruna çare bulmak için düğmeye basmaya hazırlanıyor.

İKİ TAKVİYE GELİYOR...

Hem Sigthorsson hem de menajeri ile toplantı yapan yöneticiler, İzlandalı’ya 1 hafta süre verdi. Gelecek hafta deplasmandaki Osmanlı maçında kadroya girecek duruma ulaşmaması halinde İzlandalı oyuncudan umut kesilecek. Sigthorsson yerine devre arasında bir forvet alıp Riekerink’in elini güçlendirmek isteyen yönetim gelecek hafta Sigthorsson’un durumuna göre hareket edecek.

Takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Aurelien Chedjou yerine bir stoper almak isteyen yönetimin ikinci hamlesi ise 1 hafta içinde netleşecek. Daha önce orta sahaya bir takviye planlayan idareciler Sigthorsson’un gelecek hafta da kadroya girememesi halinde orta saha yerine forvet transferine yönelecek.

KAYNAK: VATAN