'Muslera'ya teşekkür etmeliyiz!'

Galatasaray'ın Kasımpaşa'yı 2-1 yendiği maçın ardından Serdar Aziz maçla ilgili açıklamalarda bulunarak, maçın kahramanı Muslera'ya değindi.

'Muslera'ya teşekkür etmeliyiz!'
'Muslera'ya teşekkür etmeliyiz!'
GİRİŞ 04.12.2016 22:21 GÜNCELLEME 04.12.2016 22:21
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Serdar Aziz, Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa'yı 2-1 yendiği maçın ardından Serdar Aziz açıklamalarda bulundu. Serdar Aziz yaptığı açıklamada, rakiplerin puan kaybettiği hafta 3 puanın çok önemli olduğunu söyledi.

İşte Serdar Aziz'in maç sonu açıklamaları...

''Bu hafta önemli hale geldi. İyi oynadığımızı düşünüyorum. Daha farklı bir skorla ayrılabilirdik. Böyle bir haftadan 3 puan çıkardığımız için mutluyuz. Önümüzdeki 3 maçı da kazanıp ilk yarıyı en iyi şekilde bitirmek istiyoruz.''

''MUSLERA'YA TEŞEKKÜR EDİYORUZ'

''Ben de yavaş yavaş daha iyi olacağım. Daha hızlı oynamamız gerekiyor. Daha önce oynamamız gerekiyor. Bunu da inşallah en kısa sürede gerçekleştireceğiz. Muslera'ya çok teşekkür ediyoruz. Bugün bizi kurtardı.''

YORUMLAR 1
  • Osmanlı 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu neyin kafası sayın futbolcular. Musleraya teşekkür edelim de siz ne iş yaparsınız. Topu alan Musleranın karşısına dikiliyor. Ayrıca penaltı atanlar Adem gibi beceriksiz olmaz aklınızı başınıza alın adam gibi oynayın. GS gibi güzide kulübü rezil etmenin bir anlamı yok.
    Cevapla