G.Saray'dan zehir zemberek hakem açıklaması!

Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, "Artık hakem hatalarının kasıtlı olduğuna inanmaya başladım." dedi.

G.Saray'dan zehir zemberek hakem açıklaması!
G.Saray'dan zehir zemberek hakem açıklaması!
GİRİŞ 28.11.2016 17:32 GÜNCELLEME 28.11.2016 17:32
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Levent Nazifoğlu, GSTV'ye yaptığı açıklamada, hakemlerin aleyhlerine karar verdiğini savunarak, "Artık hakem hatalarının kasıtlı olduğuna inanmaya başladım. Bunlar hata olmaktan çıktı. Pozisyonlar çok net. Herkesin rahat görebileceği, takdir edebileceği pozisyonlar. Bundan sonra daha sert davranacağız. Ortamı germemek için hafiften dokundurarak bugünlere geldik ancak hiçbir şey değişmiyor. Bu kadar mı denk gelir? Hep bizim aleyhimize, rakiplerimizin lehine. Artık burada hatadan çok başka şeyler olduğunu da düşünüyorum. MHK'nın toplanıp hocalarıyla konuşması lazım." diye konuştu.

Spor Toto Süper Lig'de yaşadıkları üç mağlubiyetleri nedeniyle morallerinin bozulduğunu aktaran Nazifoğlu, şunları kaydetti:

"Takımda gruplaşmanın olduğuna yönelik haberler çıktı. Bunların hepsi yalan haberler. Üç mağlubiyet sonrası samimi arkadaşlar birbiriyle dertleşmeye başlar, diğerlerine nazaran daha fazla vakit geçirirler. Gruplaşma dediğin, selam vermemekle, pas vermemekle olur. Böyle bir şey yok. Oyuncularımızın moralleri bozuldu, kabuklarına çekildiler. Bizim görevimiz onları Bursaspor maçına hazırlamaktı. Bu da teknik ekiple birlikte başarılı bir çalışmanın sonrasında oldu. Bursaspor maçını kazanarak yolumuza devam ettik."

Levent Nazifoğlu, Süper Lig'in 13. haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın derbi maçta karşı karşıya geleceğini hatırlatarak, "Rakiplerimizden biri veya ikisi puan kaybedecek. Bizim 4 haftada 12 puan almamız lazım. Ben inanıyorum. Teknik heyetimiz ve oyuncularımız da inanıyor." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 4
  • hakim 7 yıl önce Şikayet Et
    geçen sene trabzon maçından sonrada konuşsaydın ya
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    şikenin şaibenin babası konuşmuş. daha düne kadar elle attığınız golleri nasil nasıl da unuttunuz.
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    anelka değil de podolski gs de. daha düne kadar ceza sahası dışından penaltı alan adamlarınız vardı.
    Cevapla
  • enes 7 yıl önce Şikayet Et
    niye anELka gs da mi oynuyordu?
    Cevapla