Galatasaray'dan Selçuk ve Ayhan açıklaması

Galatasaray Yönetim Kurulu üyesi Levent Nazifoğlu, Fenerbahçe derbisi sonrası ilk kez konuştu ve tartışılan konulara açıklık getirdi.

Galatasaray'dan Selçuk ve Ayhan açıklaması
Galatasaray'dan Selçuk ve Ayhan açıklaması
GİRİŞ 22.11.2016 14:35 GÜNCELLEME 22.11.2016 14:36
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, NTVSpor canlı yayınına katılarak açıklamalarda bulundu.

Ligde yaşadıkları kayıplar hakkında konuşan Nazifoğlu; "Kredimiz vardı, bunları kaybettik. Bu krediyi çok önceden harcamış olduk, bundan sonra sürekli kazanmamız lazım. Taraftarımızı yeniden stada çekmek için sürekli kazanmak zorundayız. Riekerink'in durumunda tartışılacak bir şey yok. Bursa maçının skoru da etkilemez. Takımımızın hocası" dedi.

Fatih Terim açıklaması

Riekerink'in yerine Fatih Terim'in göreve getirileceği iddiası hakkında da konuşan Nazifoğlu, "Fatih Terim'in, Milli Takım'In hocası. Hakkında konuşmak doğru olmaz. Şu an görevine devam ediyor. Ben her maçtan sonra konuşuyorum, kameralar durur ve soru sorarsa anlatırım. Bu maçtan sonra da direkt soyunma odasına gittim ve kamera falan da görmedim. Bundan önceki konuşmalarda da muhabir arkadaşlar soru sorunca cevap verdim. Maçtan sonra canlı yayına bağlanmama kararı almıştık." dedi.

"İyi oynasaydık yenerdik"

Fenerbahçe derbisi hakkında da konuşan Nazifoğlu, "Fenerbahçe derbisinde iyi oynamadık, iyi oynasaydık Fenerbahçe'yi de yenebilirdik. Fenerbahçe'nin sevinmesi çok normal, netice itibarıyla büyük bir takımı yendiler. O gün geldiği zaman Fenerbahçe'yi orada yeneceğiz. Takım iyi oynasaydı Fenerbahçe'yi orda yenerdi ama iyi oynamadık." şeklinde konuştu.

"Selçuk ve Ayhan'da sıkıntı yok"

Selçuk İnan ve Ayhan Akman arasındaki krizi de değerlendiren Nazifoğlu, " Kesinlikle hocamıza karşı yapılmış bir şey yok. Selçuk ve Ayhan eski takım arkadaşı. Tamamen onla ilgili bir samimiyet. Bir şekilde araya girdik ve kriz halloldu." ifadelerini kullandı.

"Serdar Aziz hata yaptı ama..."

Sigthorsson ve Serdar Aziz hakkında da konuşan Nazifoğlu, " Kolbeinn Sigthorsson özel bir tedadi görüyor. 10 gün içinde dönmesini bekliyoruz. Kolbeinn Sigthorsson 1 yıllık kiralık oyuncumuz. Devre arasında gitmesi, gönderilmesi sözkonusu olamaz. Serdar Aziz çok önemli bir hata yaptı ama orada maçta ayakta kalan oyuncularımızdan biriydi." şeklinde konuştu.

YORUMLAR 3
  • Kenan 7 yıl önce Şikayet Et
    Ne Fenerbahçeymiş arkadaş iki çaktık kulüp darmadağın oldu üç olsaydı ne olurdu acaba neyse onların uefa kupası var avunup duruyorlar beter olun
    Cevapla
  • kırşehirli 7 yıl önce Şikayet Et
    zorunuzamı gidiyor sizde olmadı icin kedi ciyer misali daha cok beklersiniz boş tenekeler sesiniz cok cıkıyor
    Cevapla
  • Serkan 7 yıl önce Şikayet Et
    O senin görüşün Korkarım sende duramayacaksin hele bi yenilin bursaya
    Cevapla