'Fatih Terim haftaya göreve başlar'

Mehmet Demirkol, Fenerbahçe yenilgisi sonrasında Galatasaray'ın içinde bulunduğu kötü durumu değerlendirdi.

'Fatih Terim haftaya göreve başlar'
'Fatih Terim haftaya göreve başlar'
GİRİŞ 22.11.2016 12:24 GÜNCELLEME 22.11.2016 14:31
Bu Habere 59 Yorum Yapılmış

Spor yazarı Mehmet Demirkol, Fenerbahçe yenilgisi sonrasında Galatasaray'ın içinde bulunduğu kötü durumu değerlendirdi.

Demirkol, Fatih Terim'in kısa süre içinde Galatasaray'da göreve başlayacağını söyledi.

İşte Mehmet Demirkol'un sözleri:

"Fatih Terim'in bir haftası var bence. Yönetim zaten Fatih Terim'i istiyor. Hamza Hamzaoğlu'nun da göreve gelmesi 'Bir gün Terim gelir' atamasıdır. Riekerink'in de göreve gelmesinin sebebi Terim'in gelme olasılığıdır. Terim'i bekleyelim ataması bunlar. Riekerink geldiğinde Terim'in ataması yapılmıştı zaten. Fatih Terim kabul ederse tabii. Fatih Terim uygun şartları görüyorsa maddi ve manevi olarak, bence haftaya başlar. Eğer başlamazsa Fatih Terim uygun şartları görmüyor demektir."

GALATASARAY'DAN FATİH TERİM AÇIKLAMASI

Konuyla ilgili Galatasaray Yönetim Kurulu üyesi Levent Nazifoğlu'ndan bir açıklama geldi. NTVSpor canlı yayınına bağlanan Nazifoğlu; "Riekerink'in durumunda tartışılacak bir şey yok. Bursa maçının skoru da etkilemez. Takımımızın hocası.Fatih Terim, Milli Takım'In hocası. Hakkında konuşmak doğru olmaz. Şu an görevine devam ediyor. Bizim hocamız da görevine devam ediyor." diye konuştu.

KAYNAK: TÜMSPOR
YORUMLAR 59
  • yastık kılıfı 7 yıl önce Şikayet Et
    milletle kafa buluyorlar. örneğin sabri volki atışması da bir tiyatro. beynimizi uyutuyorlar. en iyisi futbol vb. şeylerden uzak durmak.
    Cevapla
  • erdal 7 yıl önce Şikayet Et
    komediye dondu 2 sene once sampiyon 1 kadrosu olan gs yi ligin basinda birakan yada gs den kovulan fatih hocayi lige gene iyi baslamis amma durduk yere yaratilan bir gerilim operasyonu sonucunda yeniden gs nin basina getirmek de ne olan bu takim birilerinin oyuncagi mi gs 3 hafta once sampiyonluk sansi olan fb nin cok onunde giden bir ekip idi nasil oldu bilinmez birden futbolcular ile antronor karsi karsiya kaldi hepsi numara
    Cevapla
  • Arif 7 yıl önce Şikayet Et
    Abi Süleyman Demirel gibi oldu adam, daha kac defa gidip gelecek...
    Cevapla
  • İsa 7 yıl önce Şikayet Et
    Terim kurtarıcı olarak gittiği milli takımda başarısız oldu şu an bırakmak için Galatasaray'ı kullanmak istiyor.Ama yemezler Terim'in hoca olarak takımımıza gelmesine karşıyım başka hizmetleri olabilir.
    Cevapla
  • Dr.Ö.Yilmaz 7 yıl önce Şikayet Et
    Dunyanin en pahali ikinci milli takim hocasi olarak ne verdi? sadece kabadayi pozlariyla ona buna firca atmak.ama futbol olarak geri gitmek .baska bir sey degil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle