Galatasaray'da Bruma krizi! Şaşırtan karar

Dev teklifler Galatasaraylı yıldızın kafasını karıştırdı kriz patlak verdi.

Galatasaray'da Bruma krizi! Şaşırtan karar
Galatasaray'da Bruma krizi! Şaşırtan karar
GİRİŞ 14.11.2016 13:09 GÜNCELLEME 14.11.2016 14:45
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz yılı İspanyol ekiplerinden Real Sociedad’da tamamladıktan sonra G.Saray’a dönerek yeni sezona fırtına gibi bir başlangıç yapan Bruma’ya İngiliz devleri kanca taktı.

Manchester United’ı çalıştıran vatandaşı Jose Mourinho ile Arsenal Menajeri Arsene Wenger’in uzun süredir takip ettiği Portekizli yıldızın peşine bir diğer Ada takımı Tottenham da düştü.

Bruma’nın menajeri Catio Balde’yle G.Saray’a haber gönderen Londra ekibinin, “Oyuncunuza talibiz” dediği öğrenildi. Menajerler aracılığıyla 3 İngiliz kulübünün de nabız yokladığı 22 yaşındaki oyuncuyla sözleşme yenilemek isteyen Özbek yönetimi ise Bruma’nın menajeriyle görüşme kararı aldı.

Portekizli’nin maaşına zam yapıp Haziran 2018’de bitecek olan kontratını uzatarak ileride daha yüksek bir bedelle satma kozunu eline geçirmek isteyen yönetimin, aksi takdirde genç oyuncuyu 1 yıl sonra bedava kaptırmamak için sezon sonunda gelecek iyi bir teklifi kabul etmeyi düşündüğü kaydedildi.

TEKLİFLER KAFASINI KARIŞTIRDI

İngiliz kulüplerinin kendisi için menajerine yaptığı teklifleri duyan Bruma’nın ise kafası karışık. Kariyerine Avrupa’da devam etmek isteyen genç yeteneğin, Premier Lig’in kendi stiline çok uygun olduğunu düşündüğü ve bu nedenle Cimbom’la yeni sözleşme imzalamaya sıcak bakmadığını yakın çevresine söylediği ifade edildi.

THE SUN: MANU'DAN BRUMA'YA 8 MİLYON POUND!

İngiltere’nin en çok okunan gaztelerinden biri olan The Sun, Manchester United’ın ocak ayında G.Saray’ın kapısını çalacağını öne sürdü. Kırmızı Şeytanlar’ın devre arası transfer döneminde öncelikli hedefinin Portekizli genç yıldız olduğunu ifade eden gazete, Jose Mourinho’nun bu transfer için 8 milyon poundu gözden çıkardığını yazdı

KAYNAK: HABERTÜRK
YORUMLAR 5
  • Yusuf D. 7 yıl önce Şikayet Et
    Vermesinler Bruma'yı ama illada alacağız diyorlarsa..40 milyon eurodan aşağı bonservis bedelini kabul etmesin GS,onlar bize çok görünen bu rakkamlara alışıklar merak etmeyin.
    Cevapla
  • amca 7 yıl önce Şikayet Et
    daha satılan bişey yok du bakalım.
    Cevapla
  • bahadir 7 yıl önce Şikayet Et
    bu yonetim aca eldeki avuctakini satar kulubu dusundugu yok.
    Cevapla
  • hasan 7 yıl önce Şikayet Et
    hayeller hayaler e bir daha hayeller gerisi boooooooooooos
    Cevapla
  • mert erkek 7 yıl önce Şikayet Et
    anca gs atip tutuyonuz işiniz yokmu
    Cevapla