Dortmund'dan Galatasaray'a! Riekerink istedi

Savunmadaki problemleri elindeki stoperlerle çözemeyen Hollandalı hoca transfer istedi.

Dortmund'dan Galatasaray'a! Riekerink istedi
Dortmund'dan Galatasaray'a! Riekerink istedi
GİRİŞ 25.10.2016 10:06 GÜNCELLEME 25.10.2016 10:06
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın savunma göbeğindeki sorunu, mevcut kadrodan isimlerle çözemeyeceğine inanan teknik direktör Riekerink, yönetimine, "Devre arasında bana stoper alın" dedi.

12.5 milyon Euro yatırım yapılan Serdar Aziz'in sakatlıkla boğuşması, genç Koray'ın çapraz bağlarının kopması sonrasında Chedjou-Hakan Balta ikilisine tek alternatifi Semih kalan Hollandalı teknik adam bu isteğini yönetime kabul ettirdi.

Fatura 5 milyon Euro UEFA kontrolünde 5 milyon Euro'luk bütçesini bu transfere ayıracak olan sarı-kırmızılı yönetim, Borussia Dortmund'dan Subotic'i devre arasında takıma kazandırmayı amaçlıyor.

Sırp oyuncuyu yarım devre kiralayıp sezon sonunda bonservisini almayı hedefleyen Galatasaray, 28 yaşındaki tecrübeli stoper için kiralama bedeli dahil 5 milyon Euro'yu gözden çıkardı.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 2
  • MehmetCanBey 7 yıl önce Şikayet Et
    Yıllardır serdar azizin saçma nedenlerle sakatlandığını küçücük kardeşim bile biliyor scoutlar kör mü arkadaş bu adamı alıyorlar...
    Cevapla
  • 2 transfer lazım 7 yıl önce Şikayet Et
    defansa bir değil 2 tane stoper alınmalı. yıllardır aynı yerde sorun yaşıyoruz. tek transferle çözüleceğine inanmıyorum. bir sakatlık durumunda yine başa döneriz.
    Cevapla