Zeki Yavru'dan Galatasaray'a gönderme

Trabzonspor'un Galatasaray'ı deplasmanda yendiği karşılaşmanın ardından Zeki Yavru açıklamalarda bulundu.

Zeki Yavru'dan Galatasaray'a gönderme
Zeki Yavru'dan Galatasaray'a gönderme
GİRİŞ 22.10.2016 21:24 GÜNCELLEME 22.10.2016 21:24
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Zeki Yavru, karşılaşmayla ilgili yaptığı açıklamada, "Bu bizim için sürpriz değil, biz Trabzonsporuz. Trabzonspor'un büyüklüğünü gösterdik. Kötü gübnler geçiriyorduk ama takımın içinde sorun yoktu. Bugüne kadar göze hoş gelecek futbol sergilemedik ama kazanmak için mücadele ettik" dedi.

Geçen sene TT Arena'da 7 kişi kaldıkları olaylı maçı hatırlatan Zeki Yavru, "Geçen seneki maçı hatırlıyoruz. 7 kişiyken 'Oley' çekmelerini unutmadık. Trabzonspor'un çıkışını sürdüreceğiz" diye konuştu.

YORUMLAR 3
  • Efe 7 yıl önce Şikayet Et
    Yavru çocuk Alanya Karabük maçlarıni unuttun herhalde. ArdahanSpor lu futbolculara nasıl aşağılayici hareketler yaptığını gördük. GS şansı yoktu birde Onur iyiydi kurtardık maçı. Sen oyununa bak havalanma.. takım zaten cacik N doye beş para etmez. yokmu trabzon da gol atacak gençler Yazık. .
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    şimdi Alanya'dan 4 yemişsin Karabük perişan etmiş Gs gününde olsa perişan olacaktın onun için bence gs taraftarına sataşma şunu bil gs taraftarı Trabzonspor batsın istemiyor trabzonun iyi futbol oynamasından rahatsız olmuyor
    Cevapla
  • antiistanbul 7 yıl önce Şikayet Et
    He he anlat heyecanli oliy
    Cevapla