Riekerink'ten Beşiktaşlıları kızdıran yorum!

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, Galatasaray - Trabzonspor maçı öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Riekerink'ten Beşiktaşlıları kızdıran yorum!
Riekerink'ten Beşiktaşlıları kızdıran yorum!
GİRİŞ 20.10.2016 16:07 GÜNCELLEME 20.10.2016 16:07
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Trabzonspor’un ilk yarılarda çok pozisyona girdiğini belirten Hollandalı çalıştırıcı, “İlk golü yedikten sonra düşüşe geçen bir Trabzonspor vardı analizimde. Mutlaka artılarını eksilerini biliyoruz. Dersimizi en iyi şekilde çalışıyoruz. Taraftarımıza iyi futbolla güzel bir galibiyet kazandırmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş’ın UEFA Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etmesinin ligde onlara avantaj sağlayabileceğini vurgulayan Hollandalı Teknik Direktör, “Avrupa’da oynamak takım gelişimi için avantaj olabilir. Napoli maçında galip döndüler ve öz güven diğer maçlara da yansıyacaktır. Eksisi ise daha fazla rotasyon yapılıyor. Artıları da eksileri de var. Bu şekilde dönen Beşiktaş daha iyi olacaktır” şeklinde konuştu.

“BEŞİKTAŞ’IN SON GOLÜ OFSAYTTI”

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi’nde deplasmanda Napoli ile oynadığı maçı izlemediği ve kayıttan izleyeceğini açıklayan Riekerink, şöyle devam etti:

“Beşiktaş’ın Avrupa’daki maçlarına ilgi duyuyorum. Dün seyretmedim. Önümüzdeki haftalarda Fenerbahçe derbisi var. Bu yüzden bu akşam Manchester United - Fenerbahçe maçını izleyeceğim. Beşiktaş maçını çok kısa gördüm, Beşiktaş’ın son golü ofsayttı. Maçın özetini izledim. Golleri gördüm. Detaylı seyredemedim. O maçla ilgili çok fazla yorum yapmam doğru olmaz. Bizim olmamız gereken yerde oynuyorlar. Şampiyon olup gelecek yıl takımımızı layık olduğu yerde temsil etmek istiyoruz.”

“FENERBAHÇE’NİN İŞİ ZOR GİBİ GÖRÜNÜYOR”

Fenerbahçe ile aradaki puan farkının fazla olmasının hatırlaması üzerine Riekerink, “Tecrübelerimin öğretti şeyler, bu tip büyük takımların ilerleyen haftalarda olmaları gereken pozisyonlara gelmeleridir. Belli bir puan farkı var. Rakibimizin işi zor gibi görünüyor. İlerleyen haftalarda olmaları gereken yerde olacaklardır” diye cevap verdi.

YORUMLAR 1
  • veliabi 7 yıl önce Şikayet Et
    sen dersimsporla oynayacağın derbi maçına odaklan dostum
    Cevapla