Uslu'dan G.Saray sözleri! Ölümü alırlar ama...

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu,

Uslu'dan G.Saray sözleri! Ölümü alırlar ama...
Uslu'dan G.Saray sözleri! Ölümü alırlar ama...
GİRİŞ 08.10.2016 19:56 GÜNCELLEME 08.10.2016 19:56
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Galatasaray'ın 2011-2012 sezonunda Kadıköy'de şampiyonluk kupasını kaldırmasıyla ilgili, "Ben yönetici olsaydım, ölümü alırlardı kupayı alamazlardı. Aziz Yıldırım olsaydı zaten böyle bir şey olmazdı." dedi.

Mahmut Uslu ve sarı-lacivertli yöneticiler Mehmet Selim Kosif ile Metin Doğan, Kalamış'taki bir restoranda Fenerbahçe'yi takip eden gazetecilerle bir araya geldi.

Mahmut Uslu, burada yaptığı açıklamada, Galatasaray'ın 2011-2012 sezonunda elde ettiği şampiyonluk kupasını Kadıköy'de Ülker Stadı'nda kaldırmasıyla ilgili tepkisini dile getirdi.

Sarı-kırmızılıların Fenerbahçe'yle 12 Mayıs 2012'de 0-0 berabere kalarak şampiyon olduğu ve kupayı maçtan saatler sonra Kadıköy'ün çimlerinde almasını hatırlatan Uslu, şunları kaydetti:

"O zamanki yönetimde yoktuk. Ben olsam zaten o kupayı aldırmazdım. Net. Çünkü provakasyona alet oldu hepsi. Bizim gibi adam olsaydı, orada aldırmazdı kupayı. Biz ölürdük aldırmazdık, hiç tanımazdık kimseyi. Aziz Yıldırım veya ben olsaydım o kupayı aldırmazdık. Seyirciydim o zaman ben. Bütün ailem gaz yedi. Ben yönetici olsaydım, ölümü alırlardı kupayı alamazlardı. Aziz Yıldırım olsaydı zaten böyle bir şey olmazdı. Kupayı alacaksınız zaten aceleniz ne? Anlaşmışsınız. Karanlıkta kupa alınır mı? Ondan sonra ne oldu. Provakasyon var. Kimdi o zaman Galatasaray'ın CEO'su (Lütfü Arıboğan). Kim o adam. Araştırın bunu. Galatasaray'ın basket maçı finaline çıkmaması bile provakasyon. Ne var çıkacaksın, yüzde 49 da ihtimalin var, kazanabilirsin, koskoca Galatasaray. Bizim Abdi İpekçi'de yaşadıklarımızın yüzde 10'unu yaşamadılar. Yumruk yedik. Daha ne olacak. Tükürük yedik."

Konuyla ilgili konuşan sarı-lacivertli yönetici Metin Doğan ise o dönemde cezaevinde olan kulüp başkanı Aziz Yıldırım'ın açıklamalarını hatırlatarak, "Aziz Yıldırım o zaman cezaevinde maçtan iki gün önce 'kupayı kaybetsek bile olağanüstü bir mücadele verdik, şampiyonluğu kaybetsek bile alkışlarla veda etsin taraftarımız' mesajı verdi. Onlar ne yaptı, cenaze evimizde düğün yapmaya kalktılar." ifadelerini kullandı.

Sarı-lacivertli kulübün genel sekreteri Mahmut Uslu, 3 Temmuz 2011'de başlatılan şike davasına da değinerek, "Yönetici değildim o zaman ama 3 Temmuz olmasaydı Fenerbahçe her sezon şampiyon olacaktı. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde de ilk 8'e girerdik." diye konuştu.

YORUMLAR 19
  • sucu 7 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar kafayı yemiş. Birde çıkıp spor adamı olduklarını iddia ediyorlar. Türk spor tarihine şiddeti sokan bu Fb yöneticisi adı altındaki provakatörlerdir. Türk spor tarihinde polis aracı yakan bir taraftara sahip bu insanlar kupa vermemek için ölümden bahsehiyor vay be ne buyuk bir yönetici
    Cevapla
  • ALI 7 yıl önce Şikayet Et
    iste kilasik fener taraftari Trabzona laf atanlar bu feneri yonetenlere bir baksin
    Cevapla
  • ismisim 7 yıl önce Şikayet Et
    Her başarısılığınızı birilerine mal etmekten vaz geçin artık,insanları spordan soğuttunuz , yoldan 100 adam çevirip sorsunlar sizleri en az 90 ı sizlerden nefret ediyor.3 temmuz kumpasını kulübün aziz yıldırıma olan borcunu örtbas edip bakın kulübün borcu bu kadar oldu bunlar hep 3 temmuz sürecinin eseri demek için sizlerin yapmadığı ne malum ??? kaç seçimdir başka kimsenin başkan olmasına izin vermeyen o spor mafyası kimlere neler arkasında set çekmiştir,kim karşı çıksa klupten ihraç etmedinizmi,her kaçan şampiyonluk sonrası şu belge bu belgeler ile geleceğim deyip her şeyi klup adına toz pembe yapan siz ve mafya babanız deılmı?bir spor sever olarak sizlerden tiksiniyorum.........
    Cevapla
  • seçkin 7 yıl önce Şikayet Et
    Acınız büyük
    Cevapla
  • cihad 7 yıl önce Şikayet Et
    rezil adam, milleti nefretle dolduran bir provokatörsün
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    iki yüzlüsünüz işte kupayı orda almayı teklif eden hangi kulüp işler istediğiniz gibi gitmeyince vay alamazlardı da vay aziz yoktuda bırakın ağlamayı erkek olun erkek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle