Galatasaray kazandı ama taraftar isyan etti

Lige etkili bir giriş yapan ve taraftarını tribünlere çeken Galatasaray, Türk Telekom Arena'daki taraftar giriş çıkışlarında yaşanan izdihama yıllardır çözüm bulamadı.

Galatasaray kazandı ama taraftar isyan etti
Galatasaray kazandı ama taraftar isyan etti
GİRİŞ 03.10.2016 14:04 GÜNCELLEME 03.10.2016 14:21
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Haber7 Spor Servisi

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında oynanan Antalyaspor maçına akın eden 40 bin 812 Galatasaray taraftarı, stada girişte ve çıkışta yaşanan aşırı yoğunluktan dolayı isyan etti.

Maç öncesi ve sonrasında birçok taraftarın ezilme tehlikesi atlattığı bu soruna Galatasaray yıllardır çözüm bulamadı.

Uzun kuyrukların oluştuğu ve ilerlemekte güçlük çeken tarafatrlar arasında maça ailesiyle gelenler küçük çocuklarını ezilmemeleri için omuzlarına aldı.

OTOPARK SORUNU

Maça gelen taraftarların araçlarını emniyet şeridine yada stada yakın yol kenarlarında bırakmak zorunda kalmaları çekilen bir diğer sıkıntı.

Sosyal medyada Galatasaraylı taraftarlar, "Hem stadı doldurun diyorsunuz hemde en başta otopark olmak üzere binbir türlü zorluklarla mücadele etmemize çözüm bulamıyorsunuz. Taraftar bu kulübü menfaatsiz seven tek oluşum lütfen bizlere hak ettiğimiz değeri artık verin!"

"Otopark sorununa da el atın. Araçları emniyet şeridine bırakmak zorunda kalıyoruz ve her seferinde polislerin çekeceğiz tehditlerine maruz kalıyoruz. Çözüm bulun." şeklinde isyan ettiler.

GALATASARAY'DAN AÇIKLAMA

Konuyla ilgili resmi Facebook hesabı üzerinden açıklama yapan Galatasaray Kulübü, "Yıllardır süren bu sorunu biliyor, çözümü için kurumlar nezdinde gerekli görüşmeleri yapıyoruz. Sabrınız ve desteğiniz için teşekkürler." ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR 20
  • Orhangazi 7 yıl önce Şikayet Et
    Ehhh herkes AKP olamıyor Artık insanlar uyandı, hizmet isterler hizmet. Gs'lı yönetim sanmasinki:"Ak Parti Belediyesi bunlara dayanamayıp el atar". Sizler cezayı çooooktan hakettiniz.
    Cevapla
  • Nevzat Özkan 7 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray yönetimi ne yapıp edip bu rezilliğe bir son verilmesini sağlamalı. Taraftar bir olup sesini duyurmalı. Maça girişimiz, çıkışımız tam bir işkence.. Arabayı bırakmak ayrı sorun, stadın etrafından ayrılmak en büyük sorun. Yıllardır Galatasaray seyircisi maçın başlama düdüğünü ve bitiş düdüğünü göremez oldu. İşkenceden bir nebze kurtulabilmek için bitimi beklemeden 10-15 dk önce insanlar stadı terk etmek zorunda kalıyor. Galatasaray seyircisi için maç 90 dk değil 75 dk. adeta.. Bu işkence bitsin artık.. Yeter..
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    sen git stadı şehrin göbeğine yap olacağı bu
    Cevapla
  • kadir tartar 7 yıl önce Şikayet Et
    sen bilet kuyruğu, maç kuyruğu, yağmur çamur demeden stada gir.son paranı maça ver.köfte ekmek ye.tıklım tıklım toplu taşıma araçlarında istiflen ama maç çıkışı futbolcu son model arabasıyla yanından geçiversin.boş işler bunlar boş...
    Cevapla
  • AKLISELIM 7 yıl önce Şikayet Et
    ecnebi kafasi ile stad yapildi ama Turk kafasi ile binlece insanin gelecegi yere otopark yapilmadi yazik
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle