Riekerink'ten Sabri Sarıoğlu kararı

Beşiktaş derbisinin ilk devresini 2-0 önde kapamasına karşın, ikinci yarıda yediği 2 golle kazanabileceği maçı beraberlikle tamamlayan Galatasaray’da, sağ kanat tamamen değişiyor.

Riekerink'ten Sabri Sarıoğlu kararı
Riekerink'ten Sabri Sarıoğlu kararı
GİRİŞ 28.09.2016 11:30 GÜNCELLEME 28.09.2016 12:01

Sakatlığı geçen Alman yıldız Lukas Podolski’nin takımla çalışmalara başlamasıyla birlikte rahatlayan teknik direktör Riekerink’in, Antalya karşısında sağ kanadı yeniden tecrübeli oyuncusuna emanet edeceği öğrenildi.

Podolski’nin geri dönmesiyle birlikte Yasin’i kulübeye çekecek olan Hollandalı hoca, Bruma’yı da artık kendisini rahat hissettiği bölge olan sol kanatta oynatacak.

Portekizli oyuncu maç içinde zaman zaman Podolski ile birlikte dönüşümlü olarak kanat değiştirecek.

Riekerink’in sağ kanatta yapacağı ikinci önemli değişiklik ise savunmada olacak.

Sezon başında Trabzonspor’dan alınan ancak sakatlığı nedeniyle ilk 4 hafta boyunca forma giyemedikten sonra ilk kez Beşiktaş derbisinin ikinci yarısında süre alan Cavanda, Antalya maçıyla birlikte 11’de görev yapacak.

Sağ bekte sezon başında Linnes’i oynatıp verim alamayınca Sabri’ye görev veren Riekerink, şimdi de Belçikalı oyuncuyu deneyecek ve ‘Reyiz’i yeniden yedek oturtacak.

REKABET HAT SAFHADA

Son haftalarda takımla birlikte çalışan Luis Cavanda’nın yanı sıra sakatlığından tamamen kurtulan Lukas Podolski’nin geri dönmesi takım içi rekabeti de hat safhaya getirdi. Formayı artık aslanın ağzında gören oyuncuların, idmanlarda daha istekli çalıştıkları bildirildi.