Podolski ne zaman döneceğini açıkladı!

Almanya’daki tedavisini tamamlayan Lukas Podolski, Antalya maçıyla sahalara dönmeye hazırlanıyor.

Podolski ne zaman döneceğini açıkladı!
Podolski ne zaman döneceğini açıkladı!
GİRİŞ 25.09.2016 13:08 GÜNCELLEME 25.09.2016 23:16

Galatasaray’ın Beşiktaş’a karşı oynadığı ve kazandığı Süper Kupa Finali’nde talihsiz bir sakatlık geçiren Alman yıldız Lukas Podolski, takıma geri dönmeye hazırlanıyor.

Ülkesinin Bild Am Sontag gazetesine konuşan tecrübeli hücum oyuncusu, 2 Ekim’de Türk Telekom Arena’da oynayacakları Antalyaspor maçında kadroda yer alacağını açıkladı.

Geçirdiği sakatlıkla ilgili konuşan 31 yaşındaki Alman oyuncu, “Kariyerim boyunca ne zaman sakatlansam kendi doktoruma tedavi oldum. Bu sebeple de kulübümden izin alarak Almanya’ya geldim. Hedefim bir an önce iyileşip formayı kapmak. Sezonu lider tamamlayıp yeniden Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etmek istiyorum” sözlerini sarfetti. 

‘Belki sözleşme yenilerim’

Galatasaray’da geçirdiği günler hakkında da konuşan Poldi, “İstanbul’u çok seviyorum. Terör olayları oldu ama dünyanın her yerinde bombalar patlıyor. Burayı seviyorum. Kulüp ve taraftarlar da beni seviyor. 2018’e kadar sözleşmem var. Gomez gitti, o kendi kararı, beni ilgilendirmiyor. Ailem şimdilik Köln’de çünkü yeni çocuk oldu. 3 aylık henüz. Biraz büyüsün onlar da İstanbul’a gelecek. Bir gün bu kulüpten ayrılırsam sadece Köln’e dönerim ama belli olmaz. Belki Galatasaray’la sözleşme yenilerim” diyerek taraftara müjdeyi de verdi.