G.Saray açıkladı! İşte ödenecek rakam

Galatasaray, Sigthorsson'u Nantes'tan 700 bin euro kiralama bedeliyle kadrosuna kattığını KAP'a bildirdi.

G.Saray açıkladı! İşte ödenecek rakam
G.Saray açıkladı! İşte ödenecek rakam
GİRİŞ 31.08.2016 00:22 GÜNCELLEME 31.08.2016 00:31
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Galatasaray Kulübü, dün gece geç saatlerde İstanbul'a getirdiği Kolbeinn Sigthorsson ve kulübü Nantes ile kiralık olarak anlaşmaya varıldığını duyurdu.

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ'den yapılan ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yer alan açıklamada, futbolcunun Kulübüne 700 bin avro kiralama ücreti ödeneceği belirtildi.

Ayrıca sarı-kırmızılıların, 30 Nisan 2017 tarihine kadar 3 milyon 800 bin avro ödeyerek oyuncunun bonservisini alabileceği bildirildi.

Galatasaray'ın İzlandalı futbolcuya bu sezon 1 milyon 215 bin avro net ücret ve Spor Toto Süper Lig müsabakalarında alacağı her bir puan için 4 bin avro prim ödeyeceği aktarıldı.

Sigthorsson'a verilecek primlerin, futbolcunun ilk 11'de oynadığı müsabakalar için %100, sonradan oyuna girdiği müsabakalar için %50 ve ilk 18 kişilik kadroda olup oyuna girmediği müsabakalar için %25 oranında ödeneceği kaydedildi.

YORUMLAR 3
  • amca 7 yıl önce Şikayet Et
    erenden sonra doğru tercihmi tartışılır. birbirinin neredeyse kopyası iki santrafor. bence ara toplara geriden hareketlenebilen bir santrafor alternatifi daha olsa hiç fena olmaz. neyse umarım çok başarılı olurlar ikisi beraber.
    Cevapla
  • blue 7 yıl önce Şikayet Et
    nokta transfer valla bravo dursun başkana :)))))
    Cevapla
  • sivaslım 7 yıl önce Şikayet Et
    ismi tehlikeli adamin
    Cevapla