Galatasaray coştu! 4 transfer birden...

G.Saray, yaz transfer sezonunda sona yaklaşılırken yoğun bir dönem geçiriyor.

GİRİŞ 29.08.2016 22:17 GÜNCELLEME 30.08.2016 08:55
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Galatasaray’ın görüştüğü forvet Kolbeinn Sigthorsson sabah karşı saat 04.00’da menajeriyle beraber Amsterdam’dan İstanbul Atatürk Havalimanı’na geldi.

Havalimanında bir taraftarın hediye ettiği atkıyı alan Sigthorsson taraftarların fotoğraf çekilme isteğini kırmadı.

Bu arada Sigthorsson’u Galatasaraylı idareci ve yönetici karşılamaması dikkat çekti. Özel bir araca binen futbolcu ve menajeri daha sonra havalimanından ayrıldı.

- De Jong'da son aşamaya gelindi

Newcastle United'ın Fildişi Sahilli oyuncusu Cheik Tiote'nin transferinden, sağlık kontrolleri sonrası alınan olumsuz rapor nedeniyle vazgeçen Galatasaray, ABD'de Los Angeles Galaxy forması giyen Hollandalı oyuncu Nigel de Jong'la görüşmelerini yoğunlaştırdı.

Sarı-kırmızılı yetkililerin, ABD'de bulunan De Jong ile yaptığı görüşmelerin olumlu seyrettiği, genel hatlarıyla mutabakat sağlanması halinde ise oyuncunun yarın İstanbul'da olacağı şekilde biletinin alınacağı aktarıldı.

- Diarra ve Denayer de tamam gibi!

Sarı-kırmızılı ekip, yaz transfer döneminde son 2 güne girilirken, Olympique Marsilya'dan Lassana Diarra ve Manchester City'den Jason Denayer için görüşmelerini sürdürüyor.

Kulüp yetkilileri, Diarra'nın Lokomotiv Moskova ile olan 10 milyon avroluk tazminat sorununda Rus ekibinin son kararına odaklanırken, geride kalan sezonu Galatasaray'da geçiren Belçikalı oyuncu Denayer'in 1 yıl daha kiralanması için çaba sarf ediliyor.

Lokomotiv Moskova'nın tazminatta indirime gidip gitmeyeceğini henüz açıklamaması nedeniyle Diarra transferinde beklemede olan sarı-kırmızılı kulüp, yeniden Galatasaray'da 1 sezon daha oynama yönünde istekli olan Denayer için ise İngiliz ekibiyle pazarlıklarını sürdürüyor.

YORUMLAR 20
  • İbrahim 7 yıl önce Şikayet Et
    adam yakışıklı ama ne fayda oynamayı bilmiyor
    Cevapla
  • Serkan 7 yıl önce Şikayet Et
    Avrupanin en buyuklerindrn biri icin iyi transferler.kiskaniliyor galiba
    Cevapla
  • isimsiz 7 yıl önce Şikayet Et
    Borç bataklığında olan bir takımın, bu kadar transfer yapabilmesi çok ilginç. uefa'nın bu duruma el atmamasını yadırgıyorum. Benim görüşüme göre, GS yönetimi takımı felakete sürüklüyor gibi. Hadi hayırlısı....
    Cevapla
  • Siz çok zenginsiniz 7 yıl önce Şikayet Et
    La Siz zenginsinizde ne oldu Kac kupa Aldiniz Anca Halley ile 4. Yildizinizi Taktınız
    Cevapla
  • salto 7 yıl önce Şikayet Et
    He gurban sizin köy daha büyük
    Cevapla
  • hakk 7 yıl önce Şikayet Et
    yine kuru kalabalık
    Cevapla
  • erdem 7 yıl önce Şikayet Et
    diyarram gelsin yeter bize
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle