Galatasaray'da imza şov başlıyor! Start verildi

Spor Toto Süper Lig'e ikide iki ile başlayan Galatasaray'da gündem transfer.

Galatasaray'da imza şov başlıyor! Start verildi
Galatasaray'da imza şov başlıyor! Start verildi
GİRİŞ 29.08.2016 10:27 GÜNCELLEME 29.08.2016 10:27
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Galatasaray yönetimi, transfer döneminin kapanmasına 3 gün kala müthiş bir operasyona start verdi. Başkan Dursun Özbek yaşanan mali sıkıntılara rağmen, Riekerink'in istediği 4 takviyeyi yapma kararı aldı. Dün İstanbul'a getirdiği Fildişili ön libero Cheik Tiote ile bugün resmi sözleşme imzalayacak olan Galatasaray, bir yandan da Lassana Diarra'yı bitirmek için uğraşıyor. Eğer Fransız yıldızla ilgili pürüzler çözülemezse rota ABD'ye dönecek. 

Galatasaray Yönetimi, LA Galaxy formasını giyen Nigel de Jong'u kadrosuna katacak. Alınan bilgilere göre Selçuk'un performansından memnun olmayan Riekerink mutlaka iki ön libero alınmasını istiyor. Hollandalı hoca, sezona kötü başlayan Selçuk'u kulübeye göndererek yeni bir sistem oluşturmayı düşünüyor. Bu nedenle Tiote'nin dışında bir ön libero daha istiyor.

DENAYER BİRKAÇ GÜN İÇİNDE İMZA ATACAK

Galatasaray savunmaya takviye yapmaya hazırlanıyor. Geçen sezon kiralık oynayan Jason Denayer'in transferin an meselesi...

Belçikalı yıldız Jason Denayer', birkaç gün içinde imzayı atacak. Yönetim mutlaka yabancı bir forvet de alacak. Listenin ilk sırasına Everton'lu Oumar Niasse'yi alan Galatasaray ayrıca Lorient'te oynayan Moukandjo ve Dinamo Kiev'li Mbokani ile de ilgileniyor. Hedef, bu üç isimden birisini kiralamak.
 

YORUMLAR 3
  • Mim 7 yıl önce Şikayet Et
    Denayer kötü bir oyuncu
    Cevapla
  • amca 7 yıl önce Şikayet Et
    fenerin düştüğü hataya düşüp (fernandao nun üstğne van persy nin gelişi) kariyerli santrafor alınmamalı. Eren iyi başladı ve morali iyi. onu yedekleyecek ve kontra atak becerisi olan ki niasse doğru tercih olabilir bir santrafor alınmalı. daha genç ve adı duyulmamış bir santrafor daha iyi bile olur.
    Cevapla
  • .... 7 yıl önce Şikayet Et
    Sacma sapan transferler yapıyorlar sonra ben niye battım diyorlar sağ kanatta linnes cavanda sabri var ne deneyer inden bahsediyorunuz stoperde de semih serdar koray hakan balta chedjou var bu neyin kafası
    Cevapla