Nazifoğlu bombaladı! Diarra, Umut, Tarık...

Galatasaraylı yönetici Levent Nazifoğlu, transfer gündemi hakkında konuştu.

GİRİŞ 23.08.2016 14:37 GÜNCELLEME 23.08.2016 15:49
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Galatasaraylı yönetici Levent Nazifoğlu, Josue'nin imza töreninden açıklamalarda bulundu.

"DIARRA KONUSUNDA BİR HABER YOK"

Lassana Diarra'nın transferinde henüz somut bir sonucun olmadığını belirten Levent Nazifoğlu, "Henüz Diarra konusunda bir haber yok. Biz de bekliyoruz" dedi.

Josue'nin opsiyon hakkını almadıklarını belirten Nazifoğlu, "Josue için satın alma opsiyonu yok. Onlar da kaybetmek istemiyor. 5 milyon euroluk opsiyon koymak istediler" diye konuştu.

UMUT VE TARIK'A TEPKİ DOLU SÖZLER!

Umut Bulut ve Tarık Çamdal'a tepki gösteren Nazifoğlu, "Umut ve Tarık nerden teklif gelirse hayır diyor. Olcan'ı ayrı tutuyorum. Onun çabaladığını görüyorum" açıklamasını yaptı.

Karabük maçındaki kötü performansları hakkında görüşlerini dile getiren sarı-kırmızılı yönetici, "Geçen sene koşu mesafeleri 101-102 km oluyordu. Dün en kötü oynadığımız karşılaşmada 109 koşmuşuz. Karabükspor enteresan bir mesafe kaydetmiş. 118 km koşmuşlar. Çok koştular, bizi çok bozdular. Takım olmakla ilgili bazı problemlerimiz var. Bunun için de zamana ihtiyacımız olabilir. Belli ki sıkıntılar var. Bunları bugün konuştuk ve konuşmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

FORVET TRANSFERİ HAKKINDAKİ SÖZLERİ...

Forvet transferi ile ilgili görüşlerini aktaran Levent Nazifoğlu, "Geldiğimiz problemleri tespit ettik. Doğru transferleri yapmaya çalıştık. İlk maçta onlar da beklentileri yapmışlar gibi gözüküyor. Ancak tek maçta karar veremeyiz. 
Podolski'nin sakat olması sebebiyle forveti ikileyemedik. Eren ile devam etmek zorunda kaldık. Bir yerde bütçe problemimiz var ve forvet sorunumuz da var. Nasıl bir çözüm bulacağımızı başkanımızla görüşüp bakacağız. Benim golcü transferine çıkma sebebim, transferi yapıp diğer forveti zorlamayacaksa ve alternatif olmayacaksa gerek yok. Eren Derdiyok ve Podolsi kalitesinde bir forvet almamız lazım. Alacaksak böyle olmalı. Kenarda otursun diye transfer yapmamalıyız. Buna karşıyım. Paramız varsa iyi bir santrfor alalım yoksa almayalım. Bu benim şahşi fikrim. Yönetim kurulumuzla düşüneceğiz." diyerek sözlerini noktaladı.

YORUMLAR 2
  • Akinci 7 yıl önce Şikayet Et
    Herkesin hak ettiği ve yapabildiği bir iş vardır futbol yetenek işi aynı zamanda yoneticilikte biz yoneticiyi ve isciyi iyi secemessek durum aynen böyle olur
    Cevapla
  • Akinci 7 yıl önce Şikayet Et
    Herkesin hak ettiği ve yapabildiği bir iş vardır futbol yetenek işi aynı zamanda yoneticilikte biz yoneticiyi ve isciyi iyi secemessek durum aynen böyle olur
    Cevapla