Umut Bulut'tan Galatasaray'ı çıldırtan hamle

Galatasaray yönetimi, Tarık Çamdal, Umut Bulut ve Olcan Adın'ı göndermek için her yolu denerken üç oyuncu da gitmeye yanaşmıyor.

Umut Bulut'tan Galatasaray'ı çıldırtan hamle
Umut Bulut'tan Galatasaray'ı çıldırtan hamle
GİRİŞ 19.08.2016 11:44 GÜNCELLEME 19.08.2016 11:44
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Galatasaray, bonservis bedeli istemeyeceklerini açıkladığı üç oyuncuya da 'Bir daha forma giyemeyeceklerini' iletirken gelen tüm tekliflerde de Galatasaray'dan aldıkları ücreti tamamlayacakları belirtildi.

'SABRİ'Yİ UNUTUN!'

İlk önce teklifleri düşük bulan üç oyuncu, yönetimin hamlesinden sonra "İstanbul dışına çıkmayız" diyerek yeni formül geliştirdi. Son olarak Karabükspor, Umut Bulut için 800 bin Euro önerirken, Umut teklifi yönetime bile iletmedi.

Galatasaray yönetimi ise Karabüklü yöneticilerin kendilerine bu durumu iletmesi üzerine küplere bindi.

Üç oyuncunun menajerlerine geçmişte Sabri Sarıoğlu'nun affedilmesi gibi bir durumun söz konusu olmayacağı ve bir an önce ayrılmaları gerektiğini söyledi.

YORUMLAR 4
  • real yorumcu 7 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar hakli beyler. Elin gavuru oturup para alirken gik demeyin, vatanimin evladi icin seferber olun. Yok öyle uc kurusa bes köfte. Adamlar kalacak ve paralarini tikir tikir alacaklar.
    Cevapla
  • caretta 7 yıl önce Şikayet Et
    bu çocuklara kızmamak lazım onlar emeğini satıyorlar tabiki en iyisini yapmaya çalışacaklar. ama yöneticiler öyle değil kendi paralarını hiç harcamıyorlar. sürekli kulubü borçlandırıyorlar. sözleşme yaparken doğru dürüst yapsınlar onun bunun emeğin çalmaya çalışmasınlar.
    Cevapla
  • cim bomlu isa 7 yıl önce Şikayet Et
    tarık ı çok tanımam.umut ve olcanı biraz izledim.Hepsine teşekkür ederim.Arkadaşlar kadroya girmeyince neden zorla orada kalmayı düşünüp takımı zora sokuyorsunuz.Yolcu gider han kalır.Bu böyledir.Bizim size olan sevgimizi kaybetmeyin.Umut gol atamadığında ondan daha çok ben kahroluyordum.İnşallah başka takımlarda daha güzel goller atar.Beni anlıyacağınızı umarım.SAYGILAR.............
    Cevapla
  • Mim 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu beleşçilerden önce bu beleşçilerle bu mukaveleleri imzalayan yöneticilerin gırtlağına sarılacaksın. Allah'ın belaları sanki babalarının parasını dağıtıyorlar.
    Cevapla