İşte Gülen'in sohbetindeki G.Saraylı futbolcular

Bir dönem Türk futboluna damgasını vuran Galatasaraylı ve milli futbolcuların, 1996 yılında Gülen'in sohbetinde yer aldığı ortaya çıktı.

GİRİŞ 12.08.2016 08:22 GÜNCELLEME 12.08.2016 09:39
Bu Habere 53 Yorum Yapılmış

1996 yılında çekildiği söylenen görüntüde Fetullah Gülen'in sohbetini dinleyen futbolcular arasında Hakan Ünsal, Mert Korkmaz, Okan Burak, Arif Erdem ve Uğur Tütüneker net bir şekilde belli oluyor. Söz konusu sohbette Gülen, Galatasaray'dan bahsederek "4 gol attık kazandık" ifadesini kullandı.

Cemaat'in eski futbol İmamı olarak bilinen Said Alpsoy da geçen günlerde Fotomaç gazetesine "Türkiye 2002'de Dünya Üçüncüsü olunca takıma prim dağıtıldı. Emre, Okan, Hakan Şükür, Hakan Ünsal ve Arif bu primlerden para topladı. Toplanan para 250 bin veya 500 bin dolardı. Bu parayı Pensilvanya'ya Arif Erdem götürdü. Gülen daha sonra Arif’e methiyeler düzdü” açıklamasını yapmıştı.

YORUMLAR 53
  • ya hak 7 yıl önce Şikayet Et
    yalancinin mumu yatsiya kadardir dememis bosuna atalarimiz.hakkin hakki alidir hicbir hakka feda edilemez bunlar hakki unutup batili tasvir ettiler islami kullanip batila sempati duydular hamd olsun Allah hicbir hakki zayi etmedi daim ustun olan Allah tir..
    Cevapla
  • lefter 7 yıl önce Şikayet Et
    Dememiş mi arif ve hakana ceza sahasinda 8 takla atip, hakeme itiraz edip haksız penaltı almak caiz değil diye....omrumuz gs nin penaltilarini izlemekle geçti.tv lerde bunlara methiye dizmeleriyle....yazik vallaha...
    Cevapla
  • Hkn 7 yıl önce Şikayet Et
    Gala tasarais sampiyonluklari arastirilsin bakin gorun
    Cevapla
  • RAİF 7 yıl önce Şikayet Et
    Kimler var kimler , derken o insanları yadırgamayalım daha 4 - 5 sene öncesine kadar bizimde senpatimiz vardı. Çünki bu zatı gerçekten islama hizmet ediyor diye biliyorduk ne yazık ki çok yanılmışız çoook yazıklar olsun hem ülkemizi ne hale düşürdü hemde islamı bilmeyenlerin gözünde farklı gösterdi. Bu arada biz şunu öğrenmiş olduk Türk , Kürt , Sünni , Alevi , Laz , Çerkez herkes birlik olup , bu ve bunun gibi hain'lere meydanı dar ederiz. Başka TÜRKİYE yok
    Cevapla
  • Canan 7 yıl önce Şikayet Et
    Neden dizmesin adamın derdi para
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle