Cavanda imzayı attı! İşte ilk sözleri

Galatasaray, Trabzonspor'un gözden çıkardığı Cavanda ile 3 yıllık anlaşmaya vardı.

GİRİŞ 09.08.2016 16:21 GÜNCELLEME 09.08.2016 17:47
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Galatasaray, Trabzonspor'un sağ beki Luis Cavanda ile 3 yıllık sözleşme imzaladığını borsaya bildirdi. Trabzonspor'a 1.8 milyon euro bonservis bedeli ödenecekken, Belçikalı oyuncuya da senelik 875 bin euro garanti ücret verilecek.

Galatasaray Sportif AŞ Üyesi Levent Nazifoğlu, yapılan imza töreninde, "Ne güzel her gün birbirimizi görüyoruz. Yine çok önemli bir oyuncuyla karşınızdayız. Cavanda'nın geçen sezonu iyi geçmedi ama buradan yükselip Milli Takım'a gideceğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

CAVANDA: "OLUMLU BİR ENERJİ KATACAĞIMI DÜŞÜNÜYORUM"

Cavanda ise transfer için mutlu olduğunu kaydederken, "Galatasaray'a transfer olduğum için mutlu ve onurluyum. Galatasaray bir dünya kulübü. Bu transferde emeği geçen herkese teşekkür ederim. Galatasaray'a olumlu bir enerji katacağımı düşünüyorum. Elimden gelenin bir fazlasını yapacağım" dedi.

"BU TRANSFERE BENİ DENAYER İKNA ETTİ DİYEBİLİRİM"

Galatasaray'a gelmeden Denayer ile konuştuğunu belirten Cavanda, "Trabzon'da kadro dışı kaldığımda Galatasaray aklımda yoktu. Büyük bir takıma katılmak her zaman hayallerim arasındaydı. Ben Trabzon sayfasını çevirdim, artık sadece Galatasaray'ı düşünmek istiyorum. Muslera ile konuşmadık. Lazio'da sadece merhabamız vardı. Bana bu transferde Denayer yardımcı oldu. Beni, o ikna etti diyebilirim" açıklamasında bulundu.

YORUMLAR 1
  • sandalet 7 yıl önce Şikayet Et
    kadro dışı kalmış bir adama 1,8 milyon dolar vermek nedir ya kara para mı aklıyorsunuz .
    Cevapla