G.Saray ManU karşısında dağıldı! 7 gol...

Galatasaray Manchester United ile İsveç'te yaptığı özel karşılaşmayı 5-2 kaybetti.

G.Saray ManU karşısında dağıldı! 7 gol...
G.Saray ManU karşısında dağıldı! 7 gol...
GİRİŞ 30.07.2016 22:22 GÜNCELLEME 30.07.2016 22:59
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Manchester United: 5 - Galatasaray: 2

Stat: Ullevi

Hakemler: Andreas Ekberg, Mehmet Culum, Fredrik Nilsson (İsveç)

Manchester United: De Gea (Dk. 67 Romero), Valencia (Dk. 67 Depay), Bailly (Dk. 67 Rojo), Blind (Dk. 67 Darmian), Shaw (Dk 67. Jones), Schneiderlin (Dk. 46 Lingard), Herrera (Dk. 46 Carrick), Mkhitaryan (Dk. 46 Fellaini), Rooney (Dk. 67 Mata), Martial (Dk. 46 Ashley Young), İbrahimovic (Dk. 46 Rashford)

Galatasaray: Muslera, Linnes, Chedjou, Hakan Balta (Dk. 46 Serdar Aziz), Carole, Dzemaili, Selçuk İnan (Dk. 46 Hamit Altıntop), Yasin Öztekin (Dk 84 Sabri Sarıoğlu), Sneijder (Dk. 75 Emrah Başsan), Bruma, Sinan Gümüş (Dk. 84 Berk İsmail Ünsal)

Goller: Dk. 4 İbrahimovic, Dk. 55 ve Dk. 58 (Penaltıdan) Rooney, Dk. 62 Fellaini, Dk. 75 Mata (Manchester United), Dk. 22 Sinan Gümüş, Dk. 40 Bruma (Galatasaray)

Sarı kartlar: Dk. 27 Sneijder (Galatasaray), Dk. 51 Rooney (Manchester United)

Galatasaray Futbol Takımı, yeni sezon hazırlıkları kapsamında İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United ile İsveç'te yaptığı özel karşılaşmayı 5-2 kaybetti.

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI

4. dakikada Manchester United, Zlatan İbrahimovic'in ayağından bulduğu golle öne geçti. Sağ kanattan topla hareketlenen Valencia'nın yaptığı ortada, ceza sahası içinde savunmaya rağmen vole ile çok şık bir vuruş yapan İbrahimovic, Muslera'nın solundan topu ağlara gönderdi: 1-0.

22. dakikada Galatasaray, beraberlik golünü buldu. Sağdan Sneijder'in kullandığı serbest vuruşta Sinan Gümüş, kale önünde yaptığı kafa vuruşuyla topu filelerle buluşturdu: 1-1.

34. dakikada hızlı gelişen Galatasaray atağında Bruma, ceza sahası önüne kadar getirdiği topu Sneijder'in önüne bıraktı. Bu oyuncunun sert şutunda kaleci De Gea, meşin yuvarlağı kornere çeldi.

35. dakikada Sneijder'in kullandığı kornerde, ön direğe gelen topa Yasin'in yaptığı kafa vuruşunda, kaleci De Gea bu kez yumruklayarak topu kornere gönderdi.

40. dakikada Galatasaray, Manchester United karısında öne geçmeyi başardı. Sinan Gümüş ile yaptığı verkaçın ardından soldan ceza sahasına girer girmez çok şık bir vuruş yapan Bruma, topu uzak köşeden filelere gönderdi ve Galatasaray'ı 2-1 öne geçirdi.

44. dakikada Chedjou'nun geri pası sonrası Muslera'nın vuruşu kısa düşerken, ceza sahası önünde İbrahimovic'ten önce araya giren Hakan Balta, meşin yuvarlağı taca atarak tehlikeyi uzaklaştırdı.

Müsabakanın ilk yarısı 2-1 Galatasaray'ın üstünlüğünde geçildi.

55. dakikada Manchester United, maçta 2-2'lik eşitliği sağladı. Sağdan çalımlarla çizgiye inen Valencia'nın ortasında, kale önünde Rooney topu ağlarla buluşturdu: 2-2.

57. dakikada çalımlarla ceza sahasına giren Rashford, Muslera'nın müdahalesiyle yerde kalırken, hakem Andreas Ekberg penaltı noktasını gösterdi.

58. dakikada penaltı atışını kullanan Rooney, Muslera'nın doğru köşeyi tahmin etmesine rağmen fileleri havalandırarak Manchester United'ı 3-2 öne geçiren golü attı.

62. dakikada Manchester United, 4-2 öne geçti. Sağdan Valencia'nın ortasında, ceza sahası sol çaprazında kafayla şık bir aşırtma vuruş yapan Fellaini, meşin yuvarlağı uzak köşede filelerle buluşturdu: 4-2.

75. dakikada İngiliz ekibi, farkı 3'e çıkardı. Sağdan Carrick'in yerden ortasında, altıpas içinde müsait durumdaki Mata, yaptığı düzgün vuruşla golünü attı ve skoru 5-2'ye taşıdı.

Karşılaşmanın kalan bölümünde iki takımın da çabaları başka gol getirmedi ve müsabaka 5-2 Manchester United'ın üstünlüğüyle tamamlandı.

YORUMLAR 10
  • Metin 7 yıl önce Şikayet Et
    Ulan zanki fb jk oynasa farklı olacak taböa özürlüler bu sene lig bizşm
    Cevapla
  • aynıtasaynıhamam 7 yıl önce Şikayet Et
    şampiyonlar liginde bu kadro averaj takımı olmuştu en ufak bir değişiklik yok bu kadro ile ancak bu kadar olur ligde kimse gs'dan şampiyonluk beklemesin.
    Cevapla
  • Diego 7 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa fatihi ha ha ha ha
    Cevapla
  • Malatya44 7 yıl önce Şikayet Et
    şu günlerde boşverin futbolu. zor günler geçsin, sonra yine birlikte maçlarımıza da bakarız, işimizede... ALLAH yardımcımız olsun.
    Cevapla
  • Semih_1907 7 yıl önce Şikayet Et
    Gs lılar üzülmeyin hazırlık maçı sonuçta
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle