Bursaspor'dan Olcan Adın atağı

Emre Taşdemir’in en az 3 ay sahalardan uzak kalacak olması Bursaspor’u yeni arayışlara yönelti.

Bursaspor'dan Olcan Adın atağı
Bursaspor'dan Olcan Adın atağı
GİRİŞ 29.07.2016 09:48 GÜNCELLEME 29.07.2016 09:48

Bilal Kısa, Furkan Özçal ve Sercan Yıldırım’ın ardından Bursaspor, Galatasaraylı bir oyuncunun daha peşinde. Yeşil-Beyazlılar, kadro dışı bırakılan ve Cim Bom’un kampına götürülmeyen Olcan Adın’ı istiyor. Nedeni ise Emre Taşdemir’den gelen kötü haber...

İlk 11 planlarında olan Emre’nin bileğindeki sakatlığın bir türlü geçmemesi ve en az 3 ay sahalardan uzak kalacak olması yönetimi yeni arayışlara itti. Sol kanat konusunda ilk olarak Olcan Adın ismi gündeme geldi. Galatasaray’ın kadroda düşünmediği Olcan ile ilk temas kuruldu.

Başkan Ali Ay’ın da yakın çevresine, “Emre’nin sakatlığı nedeniyle o bölgede bir ihtiyaç var. Olcan Adıngündemde. Gerekli değerlendirmeleri yapıyoruz” dediği öğrenildi.

İndirim istenecek

Galatasaray’da yıllık 1.8 milyon Euro garanti ücret alan Olcan’a Bursaspor’un bu rakamı vermesi mümkün değil. Timsah en fazla 900 bin Euro’ya çıkmayı düşünüyor. Olcan’dan maaşında fedakarlık yapması istenecek veya Galatasaray’a teklif sunulup, maaşının bir bölümünü Sarı-Kırmızılılar’ın ödemesi talep edilecek. Sol bek, sol kanat ve sağ kanatta görev yapan 30 yaşındaki Olcan için teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun da olumlu rapor verdiği ifade edildi.