Flaş iddia! Dursun Özbek seçime gidebilir

Galatasaray'da başkan Dursun Özbek'in seçim kararı alabileceği iddia edildi.

Flaş iddia! Dursun Özbek seçime gidebilir
Flaş iddia! Dursun Özbek seçime gidebilir
GİRİŞ 18.07.2016 12:27 GÜNCELLEME 18.07.2016 12:27

Galatasaray'da başkan Dursun Özbek'in, Riva ve Florya arazilerinin yeniden yapılandırılması için isteyeceği yetki öncesi camiaya mesaj yolladığı öğrenilidi. Özbek'in, yönetim kuruluyla da paylaştığı bu görüşünü yavaş yavaş caima içindeki önemli isimlere de ileteceği ve eğer beklediği yetkiyi alamazsa tıpkı Ünal Aysal'ın yaptığı gibi rest çekerek seçim kararı alacağı öğrenildi. 

Son divan kurulunda Riva ve Florya projelerini anlatırken Adnan Öztürk ve Ahmet Özdoğan dışında eski başkanlardan eleştiri gelmemişti. Ancak yetki için olağanüstü kongre kararı alınması ve son söz için burada toplanılması sözü verilmişti.

ÜNAL AYSAL İSTİFA ETMİŞTİ

Riva ve Florya projelerini üyelere anlatmaya devam edecek olan Dursun Özbek'in, eski başkanlar ile önümüzdeki ay bir araya gelerek daha kapsamlı bir şekide proje üzerine bilgilendirme yapması da bekleniyor. Özbek'in ekim ayı başında yapılacak olan yetki kongresinde beklediği desteği alamazsa aynı Ünal Aysal gibi "Madem ki siz benim projelerimi onaylamadınız bende gereğini yapacağım" demesi bekleniyor. 

Şimdi ekim ayına uzun bir zaman olmasınha rağmen Özbek'in camiaya yapacağı hamleler de merakla bekleniyor.