'F.Bahçe onca transfer yaptı şampiyon mu oldu?'

Galatasaray'ın İsviçre kampında Yasin Öztekin ve Sinan Gümüş açıklamalarda bulundu.

'F.Bahçe onca transfer yaptı şampiyon mu oldu?'
'F.Bahçe onca transfer yaptı şampiyon mu oldu?'
GİRİŞ 14.07.2016 15:14 GÜNCELLEME 14.07.2016 15:14
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Yasin Öztekin: Koray geleceğin stoperlerinden. Sakatlığı için geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Umarım en kısa sürede aramıza katılır. Kampta iyi çalışıyoruz. Bu sene 3 kupaya da adayız, her zaman olduğu gibi. Hazırlık maçlarımız var. İyi çalışıp sezona iyi başlamak istiyoruz.

Sinan Gümüş: Geçen maçta Koray kardeşim kötü bir sakatlık yaşadı. Profesyonel hayatta bu sakatlıklar var. Daha güçlü döneceğini umuyorum. Bütün camia Koray'ın arkasında. İnşallah sağlıklı bir şekilde geri döner ve birçok kupa kazanırız.

"SÖZLEŞME İÇİN GÖRÜŞMELER VAR"

Yasin Öztekin: Basında bazı şeyler çıkıyor, haberim yok. Menajerim birkaç açıklama yaptı. O zamanlar konuşuyorduk. Sözleşme görüşmeleri vardı. Bir futbolcu için normal şeyler. Bazı haberler benle alakasızdır. Yönetimle, hocamızla görüşüyoruz.

"MİLLİ TAKIM'DAN BANA TEKLİF GELMEDİ"

Sinan Gümüş: Milli Takım için bana resmi teklif gelmedi. Tercih yapmam için bir resmi teklif gelmesi gerekiyor. Galatasaray'a ilk geldiğimde kimse Sinan Gümüş'ü bilmiyordu. Benim ilk hedefim ağabeylerimden bir şeyler öğrenmekti. Sonra bunları sahada göstermek istiyorum. Doğma büyümeme Almanyalıyım. menajerimle düşündüğümüz şeyler var. Şu an pasaport sıkıntısı var. Gönlüm Türkiye'den yana ama bir teklif gelirse bakarız.

"FATİH HOCA, FRANSA'DA OLMAK İSTEDİĞİMİ BİLİYORDU"

Yasin Öztekin: Fransa'ya gitmek istiyordum. Bunu Fatih Hoca da biliyordu. Hoca için de kolay karar değildi. 31 oyuncu vardı, bazı oyuncuların çıkması gerekiyordu. İçimde biraz umut vardı ama olmadı. Hocamın kararı. Umarım Fatih Hoca, hem beni hem de Sinan'ı çağırır. Türkiye'ye faydalı olmayı küçüklüğümüzden beri hissediyoruz. 2015'te bizden daha iyi bir  Milli Takım yoktu.

"WESLEY, TELEFONU VERDİ, FACETIME'DA ROBBEN VARDI"

Sinan Gümüş: Kanatta oynamayı seviyorum. Arjen Robben'i beğeniyorum. Saçlarını beğeniyorum. (Neyini beğeniyorsun? sorusuna yanıtı.) Bir gün deplasmanda yemekte Wesley, bana telefonu verdi, Facetime'da Arjen Robben vardı.

"ÜZENLERE CEVAP VERMESİNİ BİLİYORUM"

Yasin Öztekin: İnsanı üzüyor ama futbolun içerisinde bunlar var. 34 hafta hep iyi oynayamazsın. Türkiye'de bir maçta kötü oynadığında eleştiriliyorsun. Ben hep elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. İnsan üzülüyor ama o üzenlere cevap vermesini biliyorum.

"FENERBAHÇE ŞAMPİYON OLAMADI"

Sinan Gümüş: Geçen sene Fenerbahçe bir sürü transfer yaptı ama şampiyon olamadı. takım olarak mücadele edersen, herkes birbiri için koşarsa başarılı olursun. Transferleri yönetim bilir. Geçen sene Şampiyonlar Ligi vardı, uçak, yolculuk yoruyordu. Şimdi haftada tek maç var, daha iyi performans göstermeliyiz.

"GALATASARAY'IN ÖNÜNDE KİMSE DURAMAZ"

Yasin Öztekin: Üç kupa aldığımı dönemle takım aynı. Yine gelenler olacaktır ama bizi iyi çalışırsak Galatasaray'ın önünde kimse duramaz. taraftarın desteği de lazım. Geçen seneyi bütün takım kendisine sorması lazım. Bu sene hatalarımızı kapatıp üç kupayı almak istiyoruz.

"ÜÇ AYDA BİR HOCA GELİYOR"

Yasin Öztekin: Geçen sene, ilk geldiğimdeki performansın üzerine koydum. Bazen ortam olması lazım. Bir hoca gidiyor, bir hoca geliyor. Üç ayda bir hoca geliyor. Bir hoca seni başka yerde oynatıyor, bir hcoa başka yerde oynatıyor. Türkiye'de bu çok oluyor. Bir hoca 2-3 sene kalmalı. Kimseye bu sene koz vermeyeceğim, hem ben de takımım iyi çalışıp kupaları almak istiyoruz.

YORUMLAR 3
  • zodiac 7 yıl önce Şikayet Et
    aklinizi fenerbahceyle yemissiniz
    Cevapla
  • Hakkı Raşit 7 yıl önce Şikayet Et
    size nr Fenerbahçe den
    Cevapla
  • Abdullah 7 yıl önce Şikayet Et
    isine gelmedi
    Cevapla