G.Saray Alex Telles'i Porto'ya gönderdi! - Telles kaç paraya satıldı?

Galatasaray 2 sezon önce büyük umutlarla Brezilya'nın Gremio takımından transfer edilen ancak bir sezon oynayp İtalya'nın İnter takımına kiralanan Alex Telles transferi resmen sonuçlandı. Galatasaray yönetimi Brezilyalı genç oyuncusu Alex Telles'in Porto'ya satıldığını açıkladı. Peki Galatasaray Alex Telles'i kaç paraya sattı?, yani Alex Telles'in bonservisi ne kadare verildi? İşte yanıtı ve Alex Telles'in transferi ile ilgili tüm ayrıntılar haber7.com'da bulabilirsiniz..

G.Saray Alex Telles'i Porto'ya gönderdi! - Telles kaç paraya satıldı?
G.Saray Alex Telles'i Porto'ya gönderdi! - Telles kaç paraya satıldı?
GİRİŞ 13.07.2016 12:41 GÜNCELLEME 13.07.2016 12:44

Galatasaray 2 sezon önce büyük umutlarla Brezilya'nın Gremio takımından transfer edilen ancak bir sezon oynayp İtalya'nın İnter takımına kiralanan Alex Telles transferi resmen sonuçlandı. Galatasaray yönetimi Brezilyalı genç oyuncusu Alex Telles'in Porto'ya satıldığını açıkladı. Peki Galatasaray Alex Telles'i kaç paraya sattı?, yani Alex Telles'in bonservisi ne kadare verildi?. İşte Alex Telles'in Porto'ya transferi ile ilgili tüm ayrıntılar haber7.com'da bulabilirsiniz..

Galatasaray Kulübü, Brezilyalı futbolcusu AlexTelles'in transferi için Portekiz'in Porto ekibiyle anlaşmaya varıldığını duyurdu.

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ tarafından Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda yer alan bilgiye göre, Porto'nun Telles için sarı-kırmızılı kulübe 6 milyon 500 bin avro bonservis ücreti ödeyeceği belirtildi.

SATILIRSA YÜZDE 10 PAY

Ayrıca Galatasaray'ın, Portekiz ekibinin Telles'i satması durumunda da bu satışın karından yüzde 10 pay alacağı kaydedildi.

İSTATİSTİKLERLE ALEX TELLES'İN GALATASARAY MACERASI

Galatasaray'a Brezilya'nın Gremio takımından 2014'ün ocak ayında transfer olan Telles, sarı-kırmızılı formayla 56 resmi maçta 2 gol kaydetti. Geçen sezonu İtalya'nın Inter takımında kiralık olarak geçiren 23 yaşındaki futbolcu, Galatasaray'a 6 milyon 150 bin avro bonservis bedeliyle transfer olmuştu.