'Galatasaray'dan ayrıldığım için üzgünüm!'

Galatasaray'dan Porto'ya transfer olan Alex Telles, sarı-kırmızılı takıma veda etti.

'Galatasaray'dan ayrıldığım için üzgünüm!'
'Galatasaray'dan ayrıldığım için üzgünüm!'
GİRİŞ 13.07.2016 11:09 GÜNCELLEME 13.07.2016 12:00

Galatasaray'dan Porto'ya transfer olan Alex Telles, ayrılığının ardından açıklamalarda bulundu.

"HEM BENİM HEM DE G.SARAY İÇİN..."

Telles, kariyerinin en güzel anlarını Galatasaray'da geçirdiğini belirterek, "Galatasaray benim için önemli bir yer tutuyor. En güzel anılarım Galatasaray'da. Burada kupalar kazandım. Galatasaray benim için gerçekten çok önemli. Futbolcu olarak burada çok geliştim. İnsan olarak da burada geliştim. Başka bir kültürü öğrendim, yeni insanlarla tanıştım. Burada herkes bana yardımcı oldu. Çok önemli arkadaşlıklar kazandım. Daha çok insanlara saygı duymayı öğrendim. Galatasaray'dan ayrıldığım için üzgünüm. Ancak Porto'ya gidiyorum, kariyerim için bir adım daha ötesi. Şimdi yeni bir macera başlıyor. Hem başkana, hem yöneticilere hem de menajerime teşekkür ederim. Bu adım hem benim hem de Galatasaray için önemli bir hamle" dedi.

"BEŞİKTAŞ MAÇINI UNUTAMAM"

Sarı-kırmızılı takımda unutamadığı birçok maç olduğunu söyleyen Telles, "Galatasaray'da unutamadığım birçok maç var. Şampiyonluğu kazandığımız Beşiktaş maçını söyleyebilirim" diye konuştu.

"GALATASARAY TARAFTARINA TEŞEKKÜRLER"

Galatasaray taraftarına da mesaj yollayan Brezilyalı sol kanat oyuncusu, "Galatasaray taraftarı dünyanın en tutkulu taraftarı. Onlara teşekkür etmek istiyorum. Bana sürekli destek verdiler. Ban verdikleri destek için hepsine çok teşekkür ederim. Ayrıca kulüp çalışanlarına teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

"UMARIM BİR GÜN GALATASARAY'A DÖNERİM"

Galatasaray'a bir gün dönebileceğini söyleyen Telles, "Galatasaray'dan ayrılıyorum ama bu kapının bana açık olduğunu düşünüyorum. Umarım bir gün açık bıraktığım bu kapıdan içeri tekrar girerim" diyerek sözlerini noktaladı.