G.Saray'da Muslera depremi! Ayrılık kapıda

Galatasaray'da başkan Dursun Özbek yönetiminin futbolculara kestiği astronomik para cezaları, takım içinde büyük huzursuzluğa neden oldu.

G.Saray'da Muslera depremi! Ayrılık kapıda
G.Saray'da Muslera depremi! Ayrılık kapıda
GİRİŞ 05.07.2016 09:44 GÜNCELLEME 05.07.2016 09:45
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Cezanın şokunu yaşayan Wesley Sneijder, ayrılık kararı alırken, yerliler de kazan kaldırıp 'Artık ödemeleri gününde yapın, senet istemiyoruz' restini çekmişti. Yönetimin tavrı, Galatasaray'ın 'sakinliği' ve 'uyumlu' tavırlarıyla bilinen kalecisi Fernando Muslera'yı bile çılgına çevirdi.

Copa America sonrası İstanbul'daki çalışmalara katılmayan Uruguaylı eldiven Fernando Muslera, aldığı cezayı öğrenince adeta sinir krizi geçirdi. Hemen telefona sarılan ve Galatasaraylı yöneticileri arayan Fernando Muslera, kesilen cezanın nedenini öğrenince olup bitene anlam veremedi, belki de ilk kez bu kadar sert bir tavır sergiledi.

'TAKIMIN İYİLİĞİ İÇİN KART GÖRDÜM'

Geçen sezon Akhisar ile oynanan ve 1-1 biten Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçının uzatma dakikalarında topu oyuna geç soktuğu için sarı kart gören Fernando Muslera, bu yüzden ceza aldığını öğrenince deliye döndü.

O dakikalarda takımın çok kötü oynadığını ve vakit geçirmese maçın uzatmalara gidebileceğini söyleyen Muslera'nın, yöneticilere 'Ben o kartı takımımın iyiliği için gördüm. Bu kadar saçma bir anlayış olmaz. Eğer gitmemi istiyorlarsa açık açık söylesinler' dediği ve ipleri koparma noktasına geldiği öğrenildi.

YORUMLAR 13
  • Ultraslan 7 yıl önce Şikayet Et
    Dursun özbek yonetimi seni istemiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
    Cevapla
  • Çok kötü yönetim 7 yıl önce Şikayet Et
    Dursun özbek sen git mahalle takımını yönet. Takımı perişan etti. Yöneticilik anlayışı kötününde ötesinde...şu şartlarda bu galatasaray küme düşecek durama gelir oyuncu kalmaz...
    Cevapla
  • adalet 7 yıl önce Şikayet Et
    Muslera sonuna kadar haklı. Takıma bağlı, efendi, kaliteli bir kaleciye böyle saçma sapan ceza kesmek tam bir beceriksizlik örneği. bence oyuncuları göndermek istiyorlar. yönetimin bu saçmalığı ile bu sezon ilk 10 a bile giremeyiz. yönetim çeksin gitsin ya.
    Cevapla
  • muhasebeci 7 yıl önce Şikayet Et
    yönetime ne ceza kesmeli?
    Cevapla
  • sandor 7 yıl önce Şikayet Et
    3 Temmuz Kumpasçıları tarumar olacak. Tabii 14 maçta Mete Kalkavanla ,Halislerle şampiyon olanlar da bu sondan kurtulamayacak.
    Cevapla
  • Uğur 7 yıl önce Şikayet Et
    Elle gol atan takımın taraftarı mı söylüyor bunu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle