Muslera önerdi Galatasaray alıyor!

Bir süredir gündemde olan orta saha oyuncusu Gaston Ramirez için Galatasaray bir kez daha devreye girdi.

Muslera önerdi Galatasaray alıyor!
Muslera önerdi Galatasaray alıyor!
GİRİŞ 29.06.2016 13:19 GÜNCELLEME 29.06.2016 13:59
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İngiliz kulübü Southampton’la sözleşmesi sona eren 25 yaşındaki Uruguaylı futbolcu, vatandaşı Muslera tarafından Galatasaray’a önerilmişti.

Genç orta saha oyuncusundan detaylı bir sağlık raporu isteyen yönetimin, ilk gelen kontrol sonuçlarında olumlu bulgulara rastlanmasıyla harekete geçmeye karar verdiği öğrenildi.

Sezonun ikinci yarısını Championship takımlarından M’Brough’da kiralık olarak geçiren Gaston Ramirez, 4 yıl önce 16 milyon Euro karşılığında Southampton yolunu tutmuştu. Ancak 2013 yılında yaşadığı sakatlık, yükselişine ciddi darbe vurdu.

BONSERVİS BEDELİ YOK

Buna rağmen toparlamayı başaran Ramirez, etkili sol ayağı ve orta sahanın her bölgesinde görev yapabilmesiyle dikkat çekiyor. Galatasaray açısından bu transferi en cazip kılan detaylardan biri de, Gaston Ramirez’e bonservis bedeli ödenmeyecek olması.

Son adımın da aşılması halinde, 25 yaşındaki futbolcuya senelik 2.3 milyon Euro civarında bir teklif yapılacağı, maç başı ödenmeyip, galibiyet primi vaat edileceği belirlendi.

YORUMLAR 4
  • fatih terim 7 yıl önce Şikayet Et
    siz kimisiniz böyle şeyler diyorsunuz sizi mahkemeye şikayet edeceğim
    Cevapla
  • amca 7 yıl önce Şikayet Et
    çok güzel haberler yapıyorsunuz
    Cevapla
  • amca 7 yıl önce Şikayet Et
    garanti parayı bu kadar yüksek tutmayın be kardeşim. sonra donk gibi kurtulamıyosunuz. daha ne kadar kazık yiyeceksiniz akıllanana kadar. ver garanti 500 bin; maç başınada de 50 bin, oynarsa kırk maç alsın 2,5 milyon. adamlar hiç oynamadan alıyolar parayı açın gözünüzü.
    Cevapla
  • afilli 7 yıl önce Şikayet Et
    Zaten bu zihniyet futbolu batırdı tebrikler kardeşim iyi tespit
    Cevapla