'4.5 milyon Euro'ya inanmıyorum!'

NTV Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Galatasaray'ın Serdar Aziz için verdiği 4.5 milyon Euro'luk bonservis bedeline inanmadığını söyledi.

'4.5 milyon Euro'ya inanmıyorum!'
'4.5 milyon Euro'ya inanmıyorum!'
GİRİŞ 27.06.2016 13:45 GÜNCELLEME 27.06.2016 15:00
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Mehmet Demirkol UEFA'nın mali yaptırımlarını haftalardır konuştuklarını söylerken, "Hep şu söylendi. Mantığı da doğru. Eğer dışarıya açılırsak; duvarları, sınırları kaldırırsak fiyatlar düşer. Bunun karşılığında şöyle bir soru daha vardı. Selçuk neden 3.2 milyon Euro alıyor. Dünyanın neresinde bu parayı alır ki? Benim de sorduğum soru 'Melo neden 4 milyon Euro alıyor? Dünyanın neresinde bu parayı alır.' Bunun yerli yabancıyla alakası yok. Bizim müsrifliğimizle alakalı bir şey bu. Neyse ki UEFA el koydu. UEFA'nın Galatasaray'la, Beşiktaş'la Fenerbahçe'yle, Trabzon'la yaptığı anlaşmalar var. Bunlar ceza değil. Bizim adımıza bu işi becermek için verdikleri bir yöntem, metot. Siz bu kulüpleri batırıyorsunuz, beceremiyorsunuz, bakın kardeşim siz bunları uygularsanız, ekonomik olarak ayakta kalırsınız. Böylece ben de sizi Avrupa maçlarına alırım' dedi." ifadelerini kullandı.

Bunun adının ceza olmadığını savunan Demirkol, "Onun için CAS'a başvurmayın' dedim. Bu ceza değil. Seni kurtarmak için metot veriyor. Ama biz buna rağmen Serdar Aziz'e 4.5 milyon Euro veriyoruz. Ben hala inanmıyorum. Orada bir yanlışlık var. Çünkü hiçbir mantığı yok. Böyle yaptığınız zaman bu oyuncuların makul, mantıklı, yurtdışındaki meslektaşlarıyla uyumlu onlarla bir onlar gibi çalışmalarına gerek kalmıyor" açıklamalarını yaptı.

YORUMLAR 8
  • FM.. 7 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye de hiç bir futbolcu bırak 4,5 milyon Euro yu 3 milyon Euro yapmaz .
    Cevapla
  • Erzurumlu 7 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaraylıyım. bu serdar aziz topçu falan değil, teknik sıfır. yazık o paralara ne topçular alınır. Dursun defol git lan yeter artık....
    Cevapla
  • teoman 7 yıl önce Şikayet Et
    kendilerine ait olmayan paralarla transfer yaparlarsa yönetimler dernekler yasasıyla yönetilirse yapılan harcamadan kimse sorumlu olmazsa serdar aziz adlı oyuncu 4.5 milyon eura eder cebinede en az 8 milyon euro koyarsın
    Cevapla
  • senol2985 7 yıl önce Şikayet Et
    neden alıyor çünki başkasıyla aynı parayı verirsen sende neden oynasın ?
    Cevapla
  • iskender temel 7 yıl önce Şikayet Et
    bende inanmıyorum.ama şu bi gerçek eğer gs herhangi bi mevkiye para verecek bi hakkı varsa,bu yıl sadece bir kere bu parayı vercekse bence çok kaliteli ayrıca gs nin en sorunlu bölgesine iyi bir transfer yaptı. gerisini normal maliyette topçu alabilir.ama stopper ha dedinmi öyle bulunmuyor arkadaşlar.hayırlısı olsun bence iyi bir transfer son olarak şöyşe diyim serdar aziz bugün sakat olmasaydı milli takımda yerini almış olup mehmet topalda öne geçecekti yani anlıcamız yerine adam bile bulamadık.bu da millilerin işine gelcekti emin olun çok farkederdi.
    Cevapla
  • ömer 7 yıl önce Şikayet Et
    chedjou'ya en fazla 2 milyon euro teklif ediyorlar. çunku ederi o. serdar aziz, chedjou'nun 2 katindan fazla eder diyorsan eyvallah kardes
    Cevapla
  • asim 7 yıl önce Şikayet Et
    kardes dogru da yabanci sinirlamasi yok ki artik. 4.5 milyona 2 tane yabanci futbolcu da alabilirsin. mesela bjk'deki marcelo 1.5 milyon euro.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle