Muslera onay verdi! 'Gelirse fark yaratır'

Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera, Juventuslu Martin Cacares'i överken, scout heyeti ise endişesini dile getirdi.

Muslera onay verdi! 'Gelirse fark yaratır'
Muslera onay verdi! 'Gelirse fark yaratır'
GİRİŞ 26.06.2016 09:30 GÜNCELLEME 26.06.2016 12:17

Galatasaray’a tavsiye edilen Juventuslu Martin Caceres’e, Galatasaray’ın kalecisi Muslera olumlu referans verirken, scout heyeti ise “sakıncalı” buldu.

Transfer konusunda büyük hareketlilik yaşayan sarı-kırmızılılarda menajerler kulübün kapısını aşındırırken, Muslera’nın menajerinden gelen Caceres önerisi ve beraberindeki 4 Uruguaylı futbolcu teklifi masaya yatırıldı. Özellikle Juventus’la sözleşmesi sona eren Martin Caceres ismi büyük heyecan yarattı. Ancak oyuncunun şubat ayında aşil tendonundan geçirdiği operasyon ve sezonun ilk 2 ayını kaçıracak olması endişeleri beraberinde getirdi.

Futbolcunun ancak ekim ayının başında sahalara dönebileceğini yönetime ileten scout heyeti, futbolcudan ayrıntılı bir sağlık raporu istenmesinin şart olduğu görüşünü iletti.

Galatasaray’da Martin Caceres’in transferi için Fernando Muslera’nın devreye girdiği belirlendi. Juventuslu oyuncu ve ismi saklanan diğer bir oyuncu için olumlu referans veren başarılı eldivenin, Caceres için “Bu ligde fark yaratır” ifadesini kullandığı kaydedildi.

KAYNAK: MİLLİYET