G.Saray'dan açıklama! "Büyük gün salı"

Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, salı günü teknik direktörün kim olacağıyla ilgili kararı alacaklarını söyledi.

G.Saray'dan açıklama! "Büyük gün salı"
G.Saray'dan açıklama! "Büyük gün salı"
GİRİŞ 24.06.2016 14:44 GÜNCELLEME 24.06.2016 15:26
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Yeni sezon öncesi kadro planlamasına yönelik çalışmalarıyla ilgili  olarak AA muhabirine açıklamada bulunan Levent Nazifoğlu, "Galatasaray Sportif  AŞ'nin salı günü planlanan bir yönetim kurulu toplantısı var. Muhtemelen salı  günü teknik direktörün kim olacağıyla ilgili kararı alacağız." diye konuştu.
 
"Kimsenin Terim'i istememe lüksü yok"
 
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in yeniden Galatasaray'a  döneceğine yönelik haberlere değinen Nazifoğlu, şunları kaydetti:
 
"Hiçbir Galatasaraylının Terim'i istememe lüksü yok. Kulübümüzde  teknik adam olarak 8 sezon görev almış ve 6 şampiyonluk yaşamış. Birçok önemli  başarıya imza atmış sembol bir isim. Bizim bu konuyu masaya yatırabilmemiz için  ya Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Terim'le artık çalışmadığını ilan etmesi  ya da Terim'in federasyondaki görevini bıraktığını açıklaması lazım. Sözleşmesi  devam eden hocamızla ilgili spekülatif sözler söylememiz mümkün değil. Kendisiyle  dostluğumuz, arkadaşlığımız var. Başkanımız Dursun Özbek de bu yönde bize  isteğini aktardı. Fatih Terim'i Galatasaray'ın başında görmeyi arzu ederiz. Bizim  konuşmaya başlayabilmemiz için önce TFF'deki görevinin sona ermesi lazım."
 
"Birçok hocayla kontağımız devam ediyor"
 
Levent Nazifoğlu, teknik direktör arayışları kapsamında birçok teknik  adamla temasta olduklarını dile getirdi.
 
Galatasaray olarak içinde bulundukları durumun ve bütçe yapılarının  belli olduğuna dikkati çeken Nazifoğlu, "Her şeyimiz belli. Bizim bütçemize göre  bir hoca bulma arayışındayız. Birçok hocayla kontağımız devam ediyor. İçinde  bulunduğumuz sıkıntılı döneme rağmen de iyi bir bütçemiz var." dedi.
 
Gelecek sezon Avrupa kupalarına katılamayacak olmaları gerekçesiyle  kendilerine olumsuz yanıt veren hiçbir teknik direktörün olmadığını vurgulayan  Nazifoğlu, "Bu durum tabii ki dezavantaj ama Galatasaray'a önemli bir şey  kaybettirmez. Avrupa'da Galatasaray'ın büyüklüğü ve marka değeri fazlasıyla  biliniyor. Bir sene Avrupa kupalarında yer alamamak, göze alınamayacak bir şey  değil. Biz tarihimiz boyunca o kulvarda hep başarılar elde etmişiz. Bir sonraki  sezon yeniden yerimizi alacağız. Teklifte bulunduğumuz hocalar da bu durumu iyi  biliyor." değerlendirmesinde bulundu.
 
"Eksikleri gidermeye çalışıyoruz"
 
Levent Nazifoğlu, yeni sezon öncesi Galatasaray takımının eksiklerini  giderebilmek için yoğun bir çalışma içinde olduklarını vurguladı.
 
Transfer için belirlenen adaylar olduğunu kaydeden Nazifoğlu,  "Gerçekten hummalı bir çalışma yapıyoruz. Şu anda birçok alternatif isim var.  Adaylarla görüşülüyor ve bütçemize uygunluğu kontrol ediliyor. Bilindiği üzere  Serdar Aziz'in transferini tamamladık. Transferi bitmek üzere olan başka  oyuncular da var." şeklinde konuştu.
 
Geride kalan sezonu kiralık olarak geçiren Alex Telles ve Bruma'nın  yeniden takıma dönmek istemedikleri yönündeki haberlere de değinen Nazifoğlu,  "Sözleşmesi devam eden bir futbolcunun gelmek istememesi diye bir şey zaten  olamaz. Ayrıca hiçbir oyuncumuzdan da bu yönde bize talep gelmedi. Onlar bizim  futbolcularımız. Önemli olan da kulübün menfaatleri. Eğer bir satış durumu  olursa, bu yine kulüp menfaatler çerçevesinde gerçekleşecektir." diyerek  sözlerini tamamladı.

YORUMLAR 8
  • mefaz 7 yıl önce Şikayet Et
    fatih terim artık miladını doldurdu
    Cevapla
  • reis 7 yıl önce Şikayet Et
    Galatasarayın "Büyük gün Salı " şeklinde bir açıklaması yok. salı günü teknik direktörü belirlemiş oluruz diyor. ayıp değilmi böyle yakıştırmalar ..
    Cevapla
  • GhhhıQ 7 yıl önce Şikayet Et
    Bütün ezikler kafa basmayınca Terime yapışın.Adama helal olsun bi milli takım bi gs bu kadar yetersiz adam olursa daha 10 tur atar terim . Hani milli futbol direktörümüz yeni sistem kuracaktı Abdullah Avcı o gazla şutlanmıştı.Artık sıfırdan başlamıştık ? Adam gelecek diye 2 yıldır cimbomda teknik drektör tutmuyorlar.Resmen adam gs yi rezerve etmiş
    Cevapla
  • akif 7 yıl önce Şikayet Et
    inş fatih terim gibi bir hata yapmazlar eger türkiye avrupa şampıyonasından çıkamadysa bu tamamen fatih terim kadro seçim hatası ve oyun planı olmayışındandır
    Cevapla
  • conan 7 yıl önce Şikayet Et
    bence terim gelmesin artık terim bitti
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle