Albayrak: Başkan adayı olacağım!

Abdurrahim Albayrak bir gün mutlaka Galatasaray'a Başkan olmak istediğini açıkladı.

Albayrak: Başkan adayı olacağım!
Albayrak: Başkan adayı olacağım!
GİRİŞ 14.06.2016 09:38 GÜNCELLEME 14.06.2016 09:38
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın eski yöneticilerinden Abdurrahim Albayrak, katıldığı bir televizyon programında çok ses getirecek açıklamalarda bulundu. 

"Şenol Güneş'i Galatasaray'a düşündüm"

"Prandelli görevden ayrıldıktan sonra aklımda iki isim vardı: Hamza Hoca ve Şenol Güneş. Şenol Güneş benim çok eski ve iyi arkadaşımdır ancak kendisi o zaman Bursaspor'da çalışıyordu ve bu kulüple olan ilişkilerimizi kötü etkilememek adına kendisiyle görüşmeden Hamza Hoca'ya yöneldik."

"Hikmet Karaman için Mesut Yılmaz aradı"

"Hamza Hamzaoğlu dışında hiçbir hocayla görüşmedim. Sayın Mesut Yılmaz, Hikmet Karaman için aracı olmak amacıyla beni aradı. Ben de kendisine 'Benim şirketim olsa eyvallah ancak Galatasaray'a asla hatır gönül ilişkisiyle adam alamam yanıtını' verdim"

"Melo Türk futboluna zarar verecek hareketler yaptı"

"Melo'yu çok severim ama Türk futboluna zarar verecek hareketlerde bulundu. Bazı demeçleri çok yanlıştı. Sen topunu oyna! Benim para verdiğim futbolcu, gidip de ezeli rakibimle bizi birbirimize düşüremez."

"Eboue'nin lisansını dondurmuşlar"

"Sabri'yle beraber Eboue'yi kullanmayı düşündük ama o zamanki yönetim adamın lisansını da dondurmuş."

"Hamza Hoca Sabri'ye kaptanlığı vermek istedi"

"Hamza Hoca, Sabri'ye kaptanlığı geri vermek istedi. Ben kendisine bunun doğru olmadığını söyledim. Biz zaten Sabri'yi yeniden kadroya almışız, bir de kaptanlığı geri verirsek bu sefer Selçuk'u Burak'ı kaybederiz dedim. Hamza Hoca ikna oldu. Sonra Selçuk ve Sabri'yle de konuştuk ve işi tatlıya bağladık.

"Burak Yılmaz'ı Spartak Moskova'dan kaçırdım"

"Ben Burak Yılmaz'ı iki dünya bir araya gelse yine hiçbir kulübe satmazdım. Ben Burak'ı Slovenya'nın buz gibi dağında Spartak Moskova'nın kampından kaçırıp getirdim. Selçuk da bu transferde çok yardımcı oldu 'Gerekirse benim paramdan kesin Burak'a verin' dedi.

"Başkan adayı olacağım"

"Bugün değil ama elbet bir gün Galatasaray'a başkan adayı olacağım. Geçenlerde Ali Dürüst ve ailesiyle yemekteyiz. Konu başkanlıktan açıldı, Ali Abi'nin eşi isyan etti, 'Yeter artık Ali, koy şu başkanlığa adaylığını. Ben de gerekirse mücevherlerimi vereceğim' diye"

YORUMLAR 3
  • Trabzonlu 7 yıl önce Şikayet Et
    Hakikaten bunun görev yaptığı yönetimlerde başarı geldi. Tuhaf ve ilginç bir grafiği var. Başkan olmaya gelince, seni masonlar o takıma başkan yapmazlar. Tabii ki olmanı isteriz ama o takım malum belli bir ekümenik yapıya sahip
    Cevapla
  • ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Sen mektepten gelmiyorsun, seni GS'ye başkan yapmazlar. Ancak yardımcı yaparlar.Git memleketinin takımına para ver de başkan ol.
    Cevapla
  • GsUa 7 yıl önce Şikayet Et
    Kurtar bizi şu dursundan abi ne olur.
    Cevapla