Linnes: Biz çok iyi bir takımız ama...

Galatasaray'a devre arasında Molde'den transfer edilen Norveçli Martin Linnes, ülke basınına Türkiye Kupası zaferini değerlendirdi.

Linnes: Biz çok iyi bir takımız ama...
Linnes: Biz çok iyi bir takımız ama...
GİRİŞ 29.05.2016 14:25 GÜNCELLEME 29.05.2016 14:25

Türkiye'ye yavaş yavaş adapte olmaya başlayan ve henüz yeteri kadar süre bulamayan Martin Linnes, Norveç basınına verdiği röportajında Galatasaray'daki alışma sürecinden ve kazandıkları Türkiye Kupası'ndan bahsetti.

''FİNALDE BASKIYLA BAŞ ETMESİNİ BİLDİK''

Linnes, Fenerbahçe ile çok kritik bir maçta istedikleri sonucu aldıklarını söylerken, ''Kötü bir performans sergiliyorduk ve kupa finali bizim için son şanstı. Kötü geçen bir sezonda kulüp ve biz oyuncular için çok büyük önemi olan bir maçtı. Üzerimizde büyük bir baskı vardı ama finalde bununla baş etmesini bildik'' dedi.

''BURASI NORVEÇ VE MOLDE'DEN ÇOK FARKLI''

Galatasaray'da sahada dilin bir sorun yaratmadığını söyleyen Norveçli oyuncu, ''Sadece fiziksel olarak etkilenmiyorsunuz. Çevreniz, yaşam tarzını da değişiyor.Burası Norveç ve Molde'den çok farklı. Bazı dilsel zorluklar oldu. Ama antrenmanlarda böyle bir sorun yaşamadım. Takımdaki hemen hemen herkes İngilizce konuşuyor'' dedi.

''DAHA FAZLA OYNAMAK İSTİYORUM...''

Gelecek sezon daha fazla forma şansı bulmak istediğini de söyleyen Martin Linnes, "Kulübe gelir gelmez oynamaya başladım. Kolay bir durum değildi. Gelecek sezon çok daha fazla oynamak ve sahada kalmak istiyorum. Bu sezon çok sakatlık sorunları yaşadık. Hocalarımız değişti. Biz çok iyi bir takımız ama sakatlıklar çok zorladı'' ifadelerini kullandı.

KAYNAK: SPORX