Galatasaray'da Riekerink için taraftar korkusu

Galatasaray yönetimi, gelecek sezon takımın başına hangi teknik direktörü getireceği konusunda kararsız...

Galatasaray'da Riekerink için taraftar korkusu
Galatasaray'da Riekerink için taraftar korkusu
GİRİŞ 29.05.2016 12:03 GÜNCELLEME 29.05.2016 12:03
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Sarı-kırmızılılar tüm planlarını Shakhtar Donetsk’ten ayrılacağı belli olan Mircea Lucescu’ya göre yapmıştı. Hatta başkan Dursun Özbek de Romen hocayı istediklerini itiraf etmişti. Ancak Luce’nin Zenit’e imza atması tüm planları alt üst etti. 

Bunun üzerine G.Saray Futbol Direktörü Cenk Ergün 10 gün içinde çok sayıda seyahat yaptı ve Jorge Sampaoli, Marcelo Bielsa, Besnik Hasi ve Rudi Garcia ile ön görüşmeler yaptı. Ergün birkaç gün içinde de yönetim kuruluna detaylı bir rapor sunacak.

TÜRKİYE KUPASI’NI KAZANDIRDI

Diğer yandan oyuncular ise takıma Ziraat Türkiye Kupası’nı da kazandıran Jan Olde Riekerink’ten son derece memnun. Bu konudaki fikirlerini yöneticilere açıkça anlatan futbolcular, Hollandalı’nın takımın başında kalmasını istiyorlar. Yöneticilerin aklına da “Riekerink’le devam mı etsek?” sorusu geliyor.

YA AŞI TUTMAZSA...

Ancak yönetimin hoca seçiminde endişesi taraftar tepkisi. Olası kötü sonuçları düşünen sarı-kırmızılı idareciler, Riekerink tercihi yaptıkları için eleştiri almaktan çekiniyor. Maddi yatırım yapıp yeni bir hoca getirir, uyum yakalanamaz ve işler kötü giderse de taraftarların “Finansal Fair Play belası başımızdayken para harcayıp yeni teknik direktör getirdiler” demesinden korkan yönetim, bu nedenle karar vermekte zorlanıyor.

YORUMLAR 2
  • fatih 7 yıl önce Şikayet Et
    hamzayi gonderirken akliniz kiradamiydi yonetim musveddesi
    Cevapla
  • Akinci 7 yıl önce Şikayet Et
    Terim gelecek simdilik hollandali ile devam
    Cevapla