Ataman: Yıldırım'a cevap vermeyeceğim

Galatasaray Odeabank başantrenörü Ergin Ataman, Fenerbahçe'ye 80-55 yenildikleri maçı değerlendirdi.

Ataman: Yıldırım'a cevap vermeyeceğim
Ataman: Yıldırım'a cevap vermeyeceğim
GİRİŞ 27.05.2016 23:06 GÜNCELLEME 27.05.2016 23:06
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Karşılaşmanın ilk yarısında Ali Muhammed'in çok iyi bir performans gösterdiğini dile getiren Ataman, "McCollum'a karşı hem savunmada hem hücumda birebirde üstünlük kurdu. Sloukas ile çok iyi katkı aldılar. Oyun 22 dakika dengeli gitti. Maçın ikinci yarısının ortalarına doğru Bogdanovic devreye girdi ve zor atışları iyi kullandı. Gardımız düştü ve kenardan katkı alamadık. Fenerbahçe çok iyi bir takım." diye konuştu.

Ataman, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın, dün oynanan Ziraat Türkiye Kupası finalinden sonra kendisini hedef alarak, "taraftarı kışkırtıyor." yönündeki demeciyle ilgili olarak şunları kaydetti:

"Cevap vermemi gerektirecek bir şey yok. Üç haftadır ortaya koyduğum tavır ortada. Benim saha içerisinde diyaloğum taraftarlarla ya da yöneticilerle olmuyor. Aynı durum Obradovic için de geçerli. Bunlar oyunun içerisinde olan şeyler. Bunu bir tahrik gibi göstermenin amacı nedir bilmiyorum. Bu ortama Fenerbahçe taraftarının uymamış olması son derece önemli. Onun için herhangi bir cevap vermeyi düşünmüyorum."

Galatasaray Odeabank oyuncularından Ege Arar ise zorlu bir maç oynadıklarını ve dar rotasyonun kendilerini etkilediğini aktardı.

YORUMLAR 3
  • Fatih 7 yıl önce Şikayet Et
    Bir fb li olarak ergin atamanı haklı buluyorum. Antrenörler özellikle basket maçlarında bu taktikleri uygularlar dünyanın her yanında bu böyledir. Bu kaçan şampiyonluk ve Türkiye kupasının yan etkileri bence. Abartmaya gerek yok.
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    orada toplumu tahrik etmek taktik değildir çamur yapmaktır. taktik oyunculara verilir elkol hareketleriyle hakemlere değil
    Cevapla
  • Erzurumlu 7 yıl önce Şikayet Et
    Bir GS li olarak seni bu objektif yorumundan dolayı tebrik ediyorum.
    Cevapla