Galatasaraylılar Fenerbahçe atkısı yaktı

Antalya'da Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası finali öncesinde olaylar çıktı.

Galatasaraylılar Fenerbahçe atkısı yaktı
Galatasaraylılar Fenerbahçe atkısı yaktı
GİRİŞ 26.05.2016 21:59 GÜNCELLEME 26.05.2016 21:59
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Antalya'da Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası finali öncesinde, taşkınlık yapan Galatasaray taraftarlarına Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı (TOMA) ile müdahale edildi.

Antalya Stadı'nda saat 21.15'te başlayan karşılaşma için sabah saatlerinden itibaren emniyet güçleri tarafından stat etrafında ve stadyuma ulaşan yollarda geniş güvenlik önlemleri alındı. Stadın çevresi demir bariyerlerle çevrilirken, bu bölgedeki otoparkların kullanımı İl Spor Güvenlik Kurulunun aldığı karar uyarınca kapatıldı.

Saat 18.00'den itibaren taraftarlar stada alınmaya başlandı. Fenerbahçe taraftarları 100. Yıl Bulvarı üzerindeki güvenlik noktasından, Galatasaray taraftarları ise Meltem Mahallesi'ndeki girişten stada alındı.

Maç için çevre illerden de gelen çok sayıda sarı-kırmızılı taraftarın stada giriş sırasında taşkınlık yapması üzerine TOMA ile taraftarlara su sıkılarak müdahale edildi.

Bu arada, Galatasaraylı bazı taraftarların Fenerbahçe atkısı yaktığı görüldü.

Öte yandan, stada giriş sırasında oluşan yoğunluk nedeniyle güvenlik bariyerlerinin yıkılması sonucu bir taraftar başından yaralandı. Taraftara ilk müdahale polisler tarafından yapıldı.

YORUMLAR 1
  • Legolass 7 yıl önce Şikayet Et
    bu ülkede futbol yasaklanmalı..Kardeşlik duygumuzu yok ediyor futbol..
    Cevapla