Ergin Ataman'dan F.Bahçe mesajı

Galatasaray Odeabank'ın başantrenörü Ergin Ataman, Fenerbahçe eşleşmesi hakkında konuştu.

Ergin Ataman'dan F.Bahçe mesajı
Ergin Ataman'dan F.Bahçe mesajı
GİRİŞ 22.05.2016 20:51 GÜNCELLEME 22.05.2016 20:51
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Spor Toto Basketbol Ligi play-off çeyrek final serisi üçüncü maçında sahasında Pınar Karşıyaka'yı 77-62 yenerek yarı finale yükselen Galatasaray Odeabank'ın başantrenörü Ergin Ataman, ilk maçta yaptıkları hataları tekrarlamadıklarını ve bu seviyeye yakışır bir oyun oynadıklarını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Ataman, sezon boyu oynadıkları etkili oyunu bu maçta da sürdürdüklerini belirterek, "Şimdi önemli bir yarı final oynayacağız. Avrupa basketbolunun zirvesindeki iki takım oynayacak. Fenerbahçe, Avrupa'nın en iyi takımı ve başında Avrupa'nın en iyi antrenörü var. Her ne kadar şanssız bir şekilde birtakım hakem kararlarının da etkili olmasıyla ve uzatmada finali kaybetse de sezon boyunca en iyi takım olduğunu gördük." diye konuştu.

Fenerbahçe'nin karşısında karakterli ve inançlı bir Galatasaray Odeabank takımı olacağını vurgulayan Ataman, "Bu hafta boyunca Türk sporseverlerin bu heyecanı birlikte yaşamalarını temenni ediyorum. Kazanmak için en üst seviyede mücadele vereceğiz. Her iki salonda da belki azınlık bir şekilde düzeni bozmaya çalışacak kişiler olsa da ben buradan her iki takım taraftarına da çağrıda bulunuyorum. Taraftarlar bu iki iyi takımı izlemeli ve bu azınlığı kendi içlerinde yok etmeli." dedi.

- Pınar Karşıyaka cephesi

Pınar Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca, yarı finale çıkmayı çok istediklerini, ilk maçı kazanarak avantajı da yakaladıklarını ama başaramadıklarını dile getirdi.

Çalınan ve çalınmayan faullerle skorda geri düştüklerini dile getiren Sarıca, "Bugün psikolojik dezavantajlıydık. Skorda geride kaldık ama bu tamamen çalınan kolay faul ve çalınmayan faullerden kaynaklandı. Bizi yalnız bırakmayan Pınar Karşıyaka taraftarına teşekkür ediyoruz. Son iki, iki buçuk aydır yalnız mücadele ediyoruz. O yüzden takımımla gurur duyuyorum." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 1
  • seyfettin 7 yıl önce Şikayet Et
    ergin hocam Fenerbahçe il ilgili düşüncelerinizden dıolayı sizi tebrik ediyorum.
    Cevapla