G.Saray'ın Rodallega teklifi ortaya çıktı!

Galatasaray Akhisar Belediye'nin Kolombiyalı golcüsü Hugo Rodallega için girişimlerini sıklaştırdı.

G.Saray'ın Rodallega teklifi ortaya çıktı!
G.Saray'ın Rodallega teklifi ortaya çıktı!
GİRİŞ 22.05.2016 10:03 GÜNCELLEME 22.05.2016 10:03
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın bu hafta Rodallega için Akhisar yönetimiyle masaya oturarak resmi teklif yapması bekleniyor. Kolombiyalı futbolcu için 2.5 milyon Euro ile birlikte bir yada iki oyuncunun teklif edileceği gelen bilgiler arasında.

RODALLEGA ÜCRETİNİ SORUN ETMİYOR

Akhisar Belediyesporlu yöneticilerin takas teklifine pek sıcak bakmadığı biliniyor. Ancak Galatasaray Yönetimi'nin teklif edeceği oyuncuların kabul görmesi durumunda Ege kulübü para+takas teklifini kabul edeceği öne sürüldü. Kolombiyalı futbolcunun alacağı ücrette bir sorun olmadığı ve gereken kolaylığı sağlayacağı öğrenildi. Bu transferin bu hafta netleşmesine kesin güzüyle bakılıyor...

YORUMLAR 3
  • amca 7 yıl önce Şikayet Et
    küçük takımlardan santrafor alınmaz. çünkü küçük takımlar markajı sevmeyen geniş alan ve kontracı santrafor alırlar. bize stoperlerle boğuşacak kaleye arkası dönük oynayacak adam lazım. bakınız gomez.
    Cevapla
  • Orhan Aydın 7 yıl önce Şikayet Et
    önce teknik direktör alın sonra o gitsin oyun şablonuna uygu birini alsın illaki cebe indirgani yapmak zorundamısınız birazda batan Kulüpleri düşünün. O futbolcuya bu parayi vereceğinize gidin Güney Amerikadan bir genç alın hem teknik hemde fiziksel yanı güçlü olsun. Zaten Sinan ve Podolski kanatlarda iyi olacak. Adam gibi bir yerli birde Brezilyalı forvet seneye ilk üçte oynamak demek. Sabri başta olmak üzere birçok kişi ile yillar ayrilsin.
    Cevapla
  • zafer 7 yıl önce Şikayet Et
    yanlış transfer 31 yaş
    Cevapla