Yarsuvat'tan sürpriz hamle! Ekibini topluyor

Özbek yönetiminden memnun olmayan Duygun Yarsuvat, başkanlık için ekip toplamaya başladı.

Yarsuvat'tan sürpriz hamle! Ekibini topluyor
Yarsuvat'tan sürpriz hamle! Ekibini topluyor
GİRİŞ 17.05.2016 10:04 GÜNCELLEME 17.05.2016 10:04

Sarı-Kırmızılı kulüpte 7 ay başkanlık yapan ve yarattığı sinerjiyle birlikte 3 kupa kazanılmasında önemli rol oynayan Duygun Yarsuvat, göreve yeniden talip. Dursun Özbek yönetiminin gidişatından hiç memnun olmayan Yarsuvat, güçlü bir ekip kurmaya başladı bile.

Bu doğrultuda Galatasaray tarihinin en başarılı başkanlarından Faruk Süren ile görevde olduğu her dönemde şampiyonluk gören Abdurrahim Albayrak’ı yanına alan Yarsuvat, resmen seçim çağrısı yapmak için ise bekleyişte. Takımın konsantrasyonu bozulmasın diye 26 Mayıs’ta Fenerbahçe ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası Finali’nin geçmesini bekleyen Yarsuvat, ardından camianın dinamiklerini harekete geçirmeyi planlıyor.

Alp Yalman’la karşı hamle

Her kongre ve toplantıda muhalif kesim tarafından ciddi şekilde eleştirilen Dursun Özbek ise karşı hamle olarak seçime gitmeden yönetimi güçlendirme kararı almıştı. Bu doğrultuda Alp Yalman’ı Sportif A.Ş.’ye getiren Özbek, birkaç güçlü ismi daha yanına çekip, seçim çağrılarını bertaraf etmeye çalışıyor. Yalman, bir önceki seçimde Yarsuvat’la girdiği yarışı kaybetmişti.  

Yönetimde gündem hoca arayışı

Sarı-Kırmızılı yönetim, bugün haftalık olağan toplantısını yapacak. TT Arena’daki kulüp ofisinde gerçekleşecek görüşmede, hoca arayışı konusunun masaya yatırılması bekleniyor. Ayrıca yeni sezona dair bütçe çalışmaları da bu toplantıda konuşulacak.