G. Saraylı oyuncu: Bizim için final provasıydı

Derbi sonrası Galatasaraylı oyuncudan büyük itiraf: “Biz ağırlığımızı kupaya verdik. Derbide bir anlamda finalin provasını yaptık"

G. Saraylı oyuncu: Bizim için final provasıydı
G. Saraylı oyuncu: Bizim için final provasıydı
GİRİŞ 10.05.2016 08:41 GÜNCELLEME 10.05.2016 08:41
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Haftanın maçında Arena’da Beşiktaş’ı konuk eden Galatasaray, rakibine 1-0’lık skorla mağlup oldu ancak özellikle ilk yarıda beklentinin çok üzerinde bir futbol ortaya koydu. Sarı-Kırmızılılar istekli oyuna rağmen yenilgiden kurtulamazken, maçın ardından adı bizde saklı bir futbolcu önemli itiraflarda bulundu.


Galatasaraylı isim, “Biz ağırlığımızı Türkiye Kupası’na verdik. Derbide bir anlamda finalin provasını yaptık. Zaten hocamız da bunu istemişti” dedi. Maça iyi başladıklarını vurgulayan Sarı-Kırmızılı futbolcu, “İlk yarıda sezonun belki de en iyi futbolunu sergiledik. Sahaya bir duruş koyduk. Bence bu çok önemliydi. Özellikle kupa maçı öncesi iyi mesaj verdik” yorumunu yaptı.

‘Zirvedeler çünkü...’

Adı bizde saklı oyuncu sözlerini şöyle sürdürdü: “Tüm mücadelemize rağmen maçı kaybettik. Aslında bu normal. Şöyle bir bakın; A Milli Takım’ın birinci santrforu Cenk Tosun ile kanat oyuncusu Gökhan Töre yedek kalıyor. Ancak son 20 dakikada oyuna girebiliyor. Beşiktaş’ın kadrosu çok iyi. Bu kadro zenginliği rakibimizin aslında neden zirvede olduğunun özeti. Beşiktaş ligin en istikrarlı takımı”

KAYNAK: FANATİK
YORUMLAR 1
  • Uygur 7 yıl önce Şikayet Et
    uzak diyarlarda evli barklı, ADI BENDE SAKLI
    Cevapla