G.Saray taraftarı şokta! Yüzde 1000 zam

Galatasaray'ın Eurocup zaferi sonrasında gelecek sezonun kombine biletlerine büyük zam yapıldı.

G.Saray taraftarı şokta! Yüzde 1000 zam
G.Saray taraftarı şokta! Yüzde 1000 zam
GİRİŞ 03.05.2016 17:27 GÜNCELLEME 04.05.2016 09:30
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Gelecek sezon Eurolig'de mücadele edecek olan Sarı Kırmızılı takımın basketbol bütçesini denkleştirmek isteyen yönetim "Court Side" saha kenarı biletlerine yüzde 1000 zam yaparak, kombine almak isteyen taraftarlarını adeta şaşkına uğrattı.

2 YILLIĞINA 35 BİN LİRA

Bu sezon yıllık 3500 TL'den satılan saha kenarı biletlerini bu kez 2 yıllığına 35 bin liradan satışa sunan Dursun Özbek yönetimi, taraftarın bu kombineleri alarak basketbol şubesine destek vermesini hedefliyor. Ancak 2 yıllığına satılan kombine ilk sezon Eurolig'de geçerli olmasına karşın, ikinci sezonda Galatasaray'ın Eurolig'de olma şansının yine ligde ya da Eurolig'de şampiyon olmasına bağlı olduğu göz önüne alınırsa, kombine almayı düşünen taraftarlar büyük hayal kırıklığı yaşamış durumda.

YÜZDE 1000 ZAM

Basketbol kombinesi almak isteyen çok sayıda taraftar yönetimin kombineye yüzde 1000 zam yapmasının şaşkınlık verici olduğunu ve aynı zamanda futbol kombinesi de alacak olan taraftarların bu ağır kombine fiyatına bilet alamayacaklarının altını çizdiler.

YORUMLAR 16
  • hakın 7 yıl önce Şikayet Et
    fenerliyim. her zaman diyorum bunlar gözü kıçımızdaki dona kadar dikmişler.onlar har vurup harman savuracak. bizde gelir olsun diye ne kadar çaksalarda maça gidecez.
    Cevapla
  • boşver 7 yıl önce Şikayet Et
    Kupa alınca adamlar nasıl sömürüyor.Birde Avrupa büyükleri gibi düzenli sürekli bir başarıları olsa takımı anca koç sabancı seyreder herhalde.
    Cevapla
  • erdem 7 yıl önce Şikayet Et
    alan alır almayan almaz bence iyi olmuş zam
    Cevapla
  • walllah yaw 7 yıl önce Şikayet Et
    valaha kendileri bilir onlar zam yapsınlar bizde maçlara gitmeyelim
    Cevapla
  • pasifik 7 yıl önce Şikayet Et
    ulan bi sevdamiz cimbom vardı onuda zehir ettiniz ya bize yazıklar olsun sizin gibi yönetmesini bilmeyen yöneticilere...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle