İşte Galatasaray'ın yeni sponsoru!

Galatasaray Kulübü, voleybol ve basketbol şubelerinin malzeme tedarikçisi olarak Hummel firmasıyla sponsorluk anlaşması imzaladı.

İşte Galatasaray'ın yeni sponsoru!
İşte Galatasaray'ın yeni sponsoru!
GİRİŞ 03.05.2016 14:49 GÜNCELLEME 03.05.2016 14:49

Türk Telekom Arena'da gerçekleştirilen imza töreninde, sarı-kırmızılı kulübün voleybol şubesinden sorumlu yönetim kurulu üyesi Ali Yüce ile Hummel Türkiye Ortağı ve Üst Düzey Yöneticisi Zeynel Akbulut hazır bulundu.

Hummel'ın gelecek iki sezonda voleybol ve basketbol şubelerinin teknik sponsorluğunu üstleneceğini ve bu anlaşmanın altyapıları da kapsadığını aktaran Ali Yüce, "Hem basketbol hem de voleybol takımlarımızı kapsayan ve Galatasaray'a önemli avantajlar sağlayan bir anlaşma imzalıyoruz." dedi.

Basketbol ile voleybolda erkek ve kadın takımlarının, gelecek sezon Hummel'la önemli başarılara imza atacaklarından şüpheleri olmadığını dile getiren Yüce, "Hummel'ın bize güç katacağına inanıyorum. Bu sponsorluk, sadece ürün teminini içermiyor. GS Store için özel bir koleksiyon hazırlanacak ve Hummel'ın Türkiye ile dünya çapındaki mağazalarında da bu ürünler satılacak. Bu satışlardan ciddi pay alacağız. Taraftarlarımızın basketbol ve voleybol takımlarının ürünlerine ulaşım imkanı sunulurken, bu şubelerimize de direkt kaynak sağlanmış olacak." ifadelerini kullandı.

Akbulut: "Özel koleksiyonlar oluşturacağız"

Hummel Türkiye Ortağı ve Üst Düzey Yöneticisi Zeynel Akbulut, tarihinde sayısız başarı bulunan Galatasaray Kulübü ile yapılan iş birliğinden ötürü gurur duyduklarını söyledi.

Dünya çapında faaliyet gösteren bir spor markası olduklarını anlatan Akbulut, "Galatasaray taraftarları bundan sonra Hummel'ın yurt içindeki 750 noktasında, GS Store mağazalarında ve Avrupa'daki satış noktalarında sarı-kırmızılı kulüp için hazırlayacağımız ürünlere ulaşabilecek. Özel koleksiyonlar oluşturacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Yaptıkları iş birliğinin, hem Galatasaray'a hem de Hummel'a önemli katkılar sağlayacağını paylaşan Akbulut, yöneltilen bir soru üzerine, "Uzun vadede hayalim futbol sponsorluğu. Bunu da zamanı geldiğinde umarım konuşabiliriz." diye görüş bildirdi.

Konuşmaların ardından Ali Yüce ve Zeynel Akbulut, sponsorluk sözleşmesini birlikte imzalayıp, medya mensuplarına poz verdi.