Galatasaray'da Bilal Kısa krizi!

Galatasaray'da, teknik direktör Jan Olde Riekerink ile Bilal Kısa arasında Kasımpaşa maçında kriz yaşadığı ortaya çıktı.

Galatasaray'da Bilal Kısa krizi!
Galatasaray'da Bilal Kısa krizi!
GİRİŞ 26.04.2016 12:44 GÜNCELLEME 26.04.2016 12:44

Galatasaray’ın, Kasımpaşa’yı 4-1 yendiği maçın ilk yarısında gol atmasına rağmen ikinci yarıya çıkmayan ve karşılaşmadan sonra sakatlığını öne sürerek, “Sezonu kapatmış olabilirim” diyen Bilal Kısa’nın tepkisinin kendisini kenara alan Jan Olde Riekerink’e yönelik olduğu belirlendi.

"BİLAL KÖTÜ DEĞİLDİ ANCAK..."

Galatasaray'ın tecrübeli futbolcusunun, iyi oynadığını düşündüğü ve bu nedenle kenara alınmasına anlam veremediği öne sürüldü. Teknik Direktör Jan Olde Riekerink’in ise, kararın arkasında olduğunu belirterek, “Bilal kötü değildi ancak oyuna müdahale etmem gerekiyordu. Bu yüzden Bilal’ı çıkarıp, Umut’u oyuna soktum. İlk yarı 1-1 olan skor, 4-1’e geldi. Bu skor doğru bir karar aldığımızı gösteriyor” savunmasını yaptığı ifade edildi.

NEDEN TAVIR YAPTIĞI ÇÖZÜLEMEDİ

Lig, kupa ve Avrupa olmak üzere bu sezon 7 gole ulaşarak kariyer rekorunu kıran Bilal Kısa’nın neden böyle bir tavır içine girdiği çözülemedi. Sakin yapısıyla bilinen tecrübeli futbolcunun yeniden yedek kalacağı endişesiyle böyle bir yaklaşım içinde bulunabileceği savunuldu.